logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

007-Dainos iš Legendinių James Bond filmų

T 2024-10-23 19:00
Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
„007 – Legendinės Dainos iš James Bond Filmų“ su Marija Arutiunova ir Vytautu Straižiu
 
Marija Arutiunova ir Vytautas Straižys - kartu šis talentingas duetas sukurs nepamirštamą muzikinę kelionę per legendines James Bond filmų dainas, įskaitant tokius hitus kaip „Skyfall“, „Goldfinger“ ir daugybę kitų. Tai nebus tik įprastas populiarių kūrinių atlikimas – Marija ir Vytautas paruošė unikalią šių dainų interpretaciją, papildytą negirdėtomis aranžuotėmis bei spalvingomis harmonijomis. Kiekviena daina suskambės visiškai naujai, su subtiliais improvizacijos elementais, kurie įkvėps klasikai šviežią, modernų skambesį.
 
Marija Arutiunova – išskirtinė ir charizmatiška solistė dainininkė, kurios kelias į muzikos pasaulį prasidėjo nuo fleitos, tačiau tikrasis pašaukimas visada buvo dainavimas. Nepaprastas talentas ir neblėstantis atsidavimas leido jai tapti viena ryškiausių Kauno valstybinio muzikinio teatro artisčių. Jos balsas ir sceninis įtaigumas nepalieka abejingų – kiekvienas pasirodymas spinduliuoja ne tik techniniu meistriškumu, bet ir giliu emociniu išgyvenimu. Marija sukūrė per 20 skirtingų vaidmenų, tarp jų – titulinė herojė miuzikle „Elisabeth“, kur ji sugebėjo įkūnyti šio personažo sudėtingą kelionę nuo jaunystės džiaugsmo iki suaugusios moters kančių. Jos atliekamos vokalinės partijos yra kupinos vidinės jėgos, o charakterio transformacija žavi tiek žiūrovus, tiek kritikus.
 
Arutiunova taip pat yra pelniusi prestižinį Fortūnos apdovanojimą už sukurtus vaidmenis, nominuota Auksiniam scenos kryžiui, o jos balsas skamba įvairiuose muzikiniuose žanruose- nuo operos iki operetės, miuziklo, pop stilių, taip pat kino filmuose, animaciniuose filmuose ir serialuose. Jos pasirodymai išsiskiria ne tik techniniu profesionalumu, bet ir gebėjimu scenoje perteikti stiprias emocijas, įtraukti auditoriją į pasakojimą ir sukurti nepamirštamą atmosferą. Marija Arutiunova – tai vardas, kurį verta išgirsti kiekvienam muzikos mylėtojui.
 
Vytautas Straižys – neeilinis pianistas, savo muzikiniu keliu nužengęs nuo M.K. Čiurlionio menų mokyklos iki prestižinės Karališkosios konservatorijos Nyderlanduose, kur baigė džiazo magistro studijas. Jo muzikinė meistrystė apima platų spektrą – nuo džiazo iki klasikinės muzikos, sujungiant improvizacinį meistriškumą ir gilias harmonines tekstūras. Vytautas sugeba sukurti muzikinę kelionę, kurioje dera tokie stiliai kaip Oscar Peterson, Bill Evans, Herbie Hancock kartu su Sergej Rachmaninoff ir Claude Debussy klasikinėmis įtakomis.
 
Vytautas yra universalus kūrėjas – be fortepijono, jis taip pat dainuoja, groja mušamaisiais instrumentais ir yra įkūręs „Downtown Piano Lab“, iškirtinį butą, studiją ir koncertų salę viename - kuris tapo tikru kūrybiniu centru Vilniuje. Čia jis kasdien dalijasi savo muzikinėmis įžvalgomis, dėsto bei organizuoja atvirus koncertus. Jo muzikiniai pasirodymai yra ne tik virtuoziškos meistrystės demonstracija, bet ir gilus emocinis išgyvenimas, kur publika panyra į įvairių epochų ir žanrų muzikinę sintezę, praturtintą netikėtomis improvizacijomis. Vytautas Straižys - muzikos alchemikas, sugebantis subtiliai derinti įvairius stilius ir suteikti jiems unikalų, šviežią skambesį, palikdamas neišdildomą įspūdį kiekvienam klausytojui.
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
007-Dainos iš Legendinių James Bond filmų T 2024-10-23 19:00 Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius 24.00 - 44.00
Renginys 007-Dainos iš Legendinių James Bond filmų
Data / Laikas T 2024-10-23 19:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Kaina 24.00 - 44.00
Svarbi informacija

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~1:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Šv. Kotrynos bažnyčia
Vilniaus g. 30 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Vytautas Straižys
Konstitucijos 15-39, Vilnius
info@downtownpiano.com;+37062402031
Įmonės kodas: 927180
Renginys 007-Dainos iš Legendinių James Bond filmų
Data / Laikas T 2024-10-23 19:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Kaina 24.00 - 44.00
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti