logo
Select period
Search from map
Menu

FORCED TO MODE - The Devotional Tribute to DEPECHE MODE - Kaunas

Th 26/09/2024 20:00
Kauno OAZĖ, Kaunas
25.00 - 50.00

Projektas „Forced To Mode - The Devotional tribute to Depeche Mode“ pirmą kartą koncertuos Lietuvoje

„Jie nustato naujus standartus“

„Depeche Mode 2.0“

"Šiurpuliukai! Įelektrina! Būtina pamatyti!“

„Daugiau nei tik tribute grupė“

Tai tik kelios citatos apie Vokietijoje įsikūrusį projektą „Forced To Mode - The Devotional tribute to Depeche Mode“, jau daugiau nei dešimtmetį įspūdingais koncertais maloniai stebinantį viso pasaulio „depešistus“. Jų gretas netrukus papildys ir mūsų šalies gerbėjai, kurie turės galimybę apsilankyti jų koncertuose net du kartus: rugsėjo 26 d. Kauno „Oazėje“ ir rugsėjo 27 d. Vilniaus „Vakaryje“.

FORCED TO MODE - WALKING IN MY SHOES (Official Live Video):

https://youtu.be/co5LmSdOXqg?si=v7CdvV9p-FKDz6Gy

„Forced To Mode“ (F2M) anot kelių kompetentingų elektroninės muzikos leidinių yra laikoma „geriausia pasaulyje „Depeche Mode“ tribute grupe“ („Sonic Seducer“, „depechemode․de“, „Monkeypress“). Jos pasirodymai sulaukė puikių įvertinimų jau keliolikoje Europos šalių, kurių sąrašą pagaliau papildys ir Lietuva. Žiūrovų ir žiniasklaidos reakcija, daugybė koncertinių vaizdo klipų ir albumų kalba patys už save ir F2M pasirodymus apibūdina kaip „Depeche Mode“ (DM) muzikos koncertus „aukščiausioje lygoje“.

Gerbėjų bazė, susibūrusi aplink „Forced To Mode“, taip pat yra milžiniška: jokia kita grupė, išskyrus originaliąją legendą, neturi daugiau peržiūrų ar perklausų masiškiausiame ir didžiausiame vokiškai kalbančiame „Depeche Mode“ segmente, jų „YouTube“ kanale grupės įrašai perkopė 2 milijonų peržiūrų ribą. Bet visų pirma, tai yra labai energingas ir gyvas pasirodymas, labai artimas originaliajai grupei, perfekcionistiškas dėmesys skambesio detalėms, kurio dėka F2M gyvi koncertai yra tokie unikalūs ir nepamirštami!

FORCED TO MODE - NEVER LET ME DOWN AGAIN - Live in Hamburg:

https://youtu.be/pJTWn6ABFoM?si=FIczmJ2b6L0qgKxY

„Forced To Mode“ atgaivina ankstyvųjų „Depeche Mode“ epochos dvasią ir sugrąžina ją į didžiąją sceną išties rafinuotu stiliumi ir skambesiu. Nuolat besikeičiantys koncertuose skambančių dainų sąrašai, taip pat retai, kartais niekada negrojamos gyvai DM dainos yra ypatinga grupės išskirtinumo dalis.

F2M taip pat užkariavo DM gerbėjų širdis su savo teminiais šou: specialūs turai ar ištisų albumų grojimas gyvai, retų B-side kūrinių atlikimas išskirtiniuose koncertuose, pasirodymai su simfoniniu orkestru ir kt. Per daugiau nei 10 metų „Forced To Mode“ surengė arti 400 koncertų, surengė du „akustinius turus“ ir įvairius jubiliejinius bei specialius pasirodymus. Trijų talentingų muzikantų iš Berlyno repertuare dabar yra daugiau nei šimtas „Depeche Mode“ dainų ir pabaigos vis dar nematyti... Ateikite pašokti, padainuoti kartu, pabendrauti su draugais ir pasimėgauti puikia atmosfera. Reach out and touch faith!

FORCED TO MODE - OBERKORN/MY SECRET GARDEN - Depeche Mode Live Cover:

https://youtu.be/YVffe3lkAk0?si=jDnM3CUK6dDiXKn1

 

Events website: http://www.facebook.com/KaunoOAZE

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
FORCED TO MODE - The Devotional Tribute to DEPECHE MODE - Kaunas Th 26/09/2024 20:00 Kauno OAZĖ, Kaunas 25.00 - 50.00
Event FORCED TO MODE - The Devotional Tribute to DEPECHE MODE - Kaunas
Date / Time Th 26/09/2024 20:00
Venue Kauno OAZĖ, Kaunas
Price 25.00 - 50.00
Good to know
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~19:00
Renginio trukmė: ~2:30
Pertraukos:
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: nėra

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Kauno OAZĖ
Baltų pr. 16 Kaunas Lithuania
Promoter
NTA, UAB
A. Juozapavičiaus pr. 7M Kaunas
+37064066899; renginiai@kaunooaze.lt
Reg. no: 132137474
VAT LT321374716
Event FORCED TO MODE - The Devotional Tribute to DEPECHE MODE - Kaunas
Date / Time Th 26/09/2024 20:00
Venue Kauno OAZĖ, Kaunas
Price 25.00 - 50.00
Other dates Same promoter Same venue
Buy ticket Legendary blues/rock band MOUNTAIN (USA) feat. original member Corky Laing - Kaunas Legendary blues/rock band MOUNTAIN (USA) feat. original member Corky Laing - Kaunas Kauno OAZĖ, Kaunas
Buy ticket (PERKELTAS) Nepamirštamas vakaras su Lore, Ovi, Meloru ir Jūsų kilnybę! | Kauno Oazė (PERKELTAS) Nepamirštamas vakaras su Lore, Ovi, Meloru ir Jūsų kilnybę! | Kauno Oazė Kauno OAZĖ, Kaunas
Buy ticket COVENANT - Liveshow 2024 - Kaunas + special guest COVENANT - Liveshow 2024 - Kaunas + special guest Kauno OAZĖ, Kaunas
Buy ticket Europe's No.1 GUNS N' ROSES tribute band RECKLESS ROSES - Kaunas Europe's No.1 GUNS N' ROSES tribute band RECKLESS ROSES - Kaunas Kauno OAZĖ, Kaunas
No results have been found for your request.
Loading...
Reload