logo
Select period
Search from map
Menu

KARALIAI | Su Gyvo Garso Grupe ''Mamai''

Sa 03/05/2025 19:00
Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda
29.70 - 39.70
KARALIAI | Su Gyvo Garso Grupe ''Mamai''
 
Nuotaikingos ir užvedančios popmuzikos grupė „Karaliai“ kviečia visus gegužės 3 dieną į Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiantį koncertą „Mamai“.

„Karaliai“ scenoje švęs grupės penkmetį, o gerbėjai išgirs ne tik senus grupės hitus ir naujas, dar niekur neskambėjusias dainas, tačiau išvys ir renginio atmosferą kaitinantį pirotechnikos bei specialiųjų efektų šou.

„Koncertas dedikuojamas mamoms, bet laukiame visų. Motinos diena – puiki proga visiems susitikti, padėkoti mamoms, o prieš koncertą galima pasivaikščioti prie jūros, – šmaikštauja niekad geros nuotaikos nestokojantys grupės nariai Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis.

„Karaliai“ džiaugiasi gerbėjų dėmesiu – jų dainos sulaukia milijoninių perklausų muzikos klausymo platformose, o į koncertų sales nebetelpa visi norintys. Daina „Raudonos vyšnios“ yra sulaukusi daugiau nei 7 milijonų perklausų, dainos „Deimantinė širdis“ bei „Kiek daug“ – daugiau nei 5 milijonų perklausų.

Koncerte „Karalių“ dainos skambės ypatingai, nes bus atliekamos su gyvo garso grupe. Grupės nariai pažada sugroti įsimintiną ir kiekvieną paliečiantį koncertą bei sukurti įkvepiančią vakaro atmosferą. Juolab, kad koncerte dainuos ir geras grupės „Karaliai“ bičiulis – Vytautas Šiškauskas. Atlikėjai užsimena, kad svečių ir staigmenų gali būti ir daugiau.

Grupės „Karaliai“ klausytojai mėgsta ne tik ramiai klausytis dainų, bet ir šėlti šokių aikštelėje, todėl į koncertą „Mamai“ galima įsigyti bilietų ir stovimame parteryje. Kol kas renginio bilietai gerokai pigesni, tad norintys sutaupyti – turėtų suskubti.

Visus, pasiilgusius gero, nuotaikingo, užvedančio skambesio, grupė „Karaliai“ kviečia gegužės 3 dieną į Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiantį koncertą „Mamai“.
Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
KARALIAI | Su Gyvo Garso Grupe ''Mamai'' Sa 03/05/2025 19:00 Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda 29.70 - 39.70
Event KARALIAI | Su Gyvo Garso Grupe ''Mamai''
Date / Time Sa 03/05/2025 19:00
Venue Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda
Price 29.70 - 39.70
Good to know

Durys atidaromos: ~18:00
Renginio trukmė: ~2:30
Pertraukos: taip
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: taip, iki 6 metų imtinai, neužimant papildomos vietos (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Salės planas gali keistis/plėstis.

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Klaipėdos Švyturio arena
Dubysos g. 10-1 Klaipėda Lithuania
Promoter
Karališki renginiai, MB
Laisvės pr. 60 Vilnius.
vadyba@grupekaraliai.lt +37062927177
Reg. no: 306239273
Event KARALIAI | Su Gyvo Garso Grupe ''Mamai''
Date / Time Sa 03/05/2025 19:00
Venue Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda
Price 29.70 - 39.70
Same venue
Buy ticket Lietuvos Balsas | DVIKOVOS Lietuvos Balsas | DVIKOVOS Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda
Buy ticket Lietuvos Balsas | DVIKOVOS Lietuvos Balsas | DVIKOVOS Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda
Buy ticket Lietuvos Balsas | NOKAUTAI Lietuvos Balsas | NOKAUTAI Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda
Buy ticket Lietuvos Balsas | NOKAUTAI Lietuvos Balsas | NOKAUTAI Klaipėdos Švyturio arena, Klaipėda
No results have been found for your request.
Loading...
Reload