logo
Select period
Search from map
Menu

TABLAO FLAMENKO

Sa 05/10/2024 20:00
Flamenko klubas TIENTOS, Vilnius

Rudenėja, o dar nebuvote Ispanijoje?

Flamenko klubas „Tientos“ su džiaugsmu ir nekantrumu kviečia praleisti vakarą kartu. Jau spalio mėnesį, svečiuose flamenko atlikėjai iš Lenkijos ir Lietuvos, kurie užburs gyvai atliekama muzika, dainavimu bei šokio ekspresija.

Antroje XIX a. pusėje Ispanijoje, išpopuliarėjo kavinės cantante, kuriose skambėjo gyva flamenko muzika. Ilgainiui jos tapo tablao (isp. tablado – medinė grindų danga, platforma, pakyla, scena) – tai yra vieta, kurioje vyksta visų flamenko formų pasirodymai: cante (dainavimas), baile (šokis), toque (muzika). Nedidelėje patalpoje publika ir artistai egzistuoja vienoje erdvėje. Sukuriama nepaprasta atmosfera, leidžianti iš labai arti pajausti aistrą ir energiją, kurią perduoda atlikėjai pasirodymų metu.

EVELINA VABALIS

Flamenko šokėja iš Lietuvos, kuri kelerius paskutinius metus gyvena šokio ritmais tarp Vilniaus ir pietų Ispanijos. Studijavo flamenko mokykloje “Carmen de las cuevas” Granadoje, taip pat šio meno subtilybių mokėsi iš Irene la Serenilla, Clarisa di Salvo, Agueda Saavedra, Javier Martos, La Moneta, Cristina Aguilera, Natalija Meiriño, Gabriel Aragu, Sandra Cisneros, La Moneta, Ray Benitez.

Vilniuje yra flamenko klubo „Tientos“ narė, su kuriuo vykdo koncertinę veiklą. Taip pat dalyvauja tablao pasirodymuose Lenkijoje bei kuria choreografijas. Pasirodė tokiuose flamenko spektakliuose kaip “Toro ir Torero” 2018m ir “Vivan las mujeres” 2023m. Pilna pagarbos ir susižavėjimo šiam menui, apie flamenko atsiliepia kaip didžiausią savo gyvenimo mokytoją.

LUIZA ROMANOWSKA

Flamenko šokėja, šokių mokyklos “Anda Lu” Gdanske įkūrėja. Daugelį metų mokosi kai kuriose geriausių Ispanijos šokių mokyklų, įskaitant: Estudio de baile Alicia Marquez, Escuela Flamenco Manuel Betanzos, Ados Escuela De Flamenco Angel Atienza, Escuela Flamenco de Manolete. Tarp savo mokytojų išskiria Manuel Betanzos, Adela Campallo, Andresas Peña, Angel Atienza, Mercedes Ruiz, La Choni. Pasirodė tokiose tablao kaip "La Alborea" Granadoje. Veda flamenko šokių pamokas, dirbtuves, organizuoja flamenko pasirodymus ir koncertus. Šokių grupių „Toma Que Toma“ ir „Los Mariscos“ įkūrėja.

Flamenko šokyje atiduoda visą širdį, daug dėmesio skirdama meninei raiškai ir emocijoms. Flamenke ieško to, kas tyra.

 

MATEO GALLITO

Flamenko daininkas ir šokėjas, taip pat profesionalus pianistas.

Mokėsi Malagoje, Sevilijoje, Cheres de la Frontera pas Juaną Parra Morón, Ramón Martinez, Juan Polvillo, La Lupi CONTRATIEMPO akademijoje.

Programų „SANGRE FLAMENCA“, „ENCUENTRO FLAMENCO“, „DON QUIJOTE“, „SYMPHONIA FLAMENCA“, „AL-ALBA“ bendraautoris ir atlikėjas (šokėjas, muzikantas, kompozitorius). Europje gastroliavo su tokiais Ispanų atlikėjais  kaip M.Angelesas Gabaldonas, Juanas Polvillo, Manuelis de Tane'as, Ismaelis Fernandezas, Pilar Ortega, Araceli de Alcala, José Angel Carmona, Ramón Martinez, Jesus Corbacho. Varšuvoje bendradarbiauja su GALLITO BAND, REMEDIOS, CAFE CORTAO ir Tablao flamenko.

 

JAKUB WAGNER

Flamenko gitaristas ir kurinių autorius, muzikos aranžuotojas. Žinomas dėl savo neprilygstamų tradicinio flamenko stiliaus akompaniatoriaus įgūdžių. Spektakliu ir tablo pasirodymuose dalinasi scena su menininkais iš visos šalies, taip pat atlikėjais iš Ispanijos, konecertavo keliuose miestuose Andalūzijos regione. Bendradarbiavo su Kamienicos teatru kuriant spektaklį „Usłyszeć taniec. Hiszpania“.

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
TABLAO FLAMENKO Sa 05/10/2024 20:00 Flamenko klubas TIENTOS, Vilnius 21.20
Event TABLAO FLAMENKO
Date / Time Sa 05/10/2024 20:00
Venue Flamenko klubas TIENTOS, Vilnius
Price 21.20
Good to know

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~likus 30min. iki renginio pradžios
Renginio trukmė: ~1:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Flamenko klubas TIENTOS
A.Jakšto g.9 Vilnius Lithuania
Promoter
TIENTOS, VšĮ
A.Jakšto g. 9 Vilnius
tientos.flamenco@gmail.com/ +37069832234
Reg. no: 301106632
VAT ND
Event TABLAO FLAMENKO
Date / Time Sa 05/10/2024 20:00
Venue Flamenko klubas TIENTOS, Vilnius
Price 21.20
No results have been found for your request.
Loading...
Reload