logo
Select period
Search from map
Menu

Fantasmagorinė komedija PRESTIŽINĖ PROFESIJA (Alytus)

Mo 11/11/2024 18:30
Alytaus miesto teatras, Alytus

Spektaklis - ,,PRESTIŽINĖ PROFESIJA“

 

Idėja Lietuvai: Mokytojas – prestižinė profesija iki 2025 metų. Realu? To savęs paklausė Taško teatro aktoriai, sumanę panagrinėti švietimo sistemos veiklą, dokumentus, statistinius duomenis... Jau nuobodu? Mums irgi. Ar įmanoma į mokymąsi žiūrėti ne iš savo varpinės, ne iš savo patirties? Vargu, todėl kūrybinė komanda nėrė ne tik į skambius valstybės planus, bet ir į savo atsiminimus, patirtis, išgyventas situacijas ir jausmus mokykloje. 

Iš to susidėjo labai spalvingas, siurrealistinio vakarėlio paveikslas, kurio metu, bešvęsdami prestižinę profesiją, veikėjai užduoda žiūrovams klausimus: kokią mokyklą prisimenate jūs? Ar norėtumėte, kad į tokią pačia eitų jūsų vaikai? Jūsų svajonių profesija? Ne mokytojas? O kodėl ne mokytojas? Juk, rodos, čia slepiasi pasaulio esmė: patirties perteikimas, dalinimasis žiniomis ir atradimai, žmogiškojo ryšio pridėtinė vertė.. Tai kodėl visgi – ne mokytojas?

Spektaklis „Prestižinė profesija“ -  nesprendžia ir nesiekia reformuoti švietimo sistemos ar požiūrio į ją. Jis tik kelia klausimus. Be pykčio, be kaltinimo, ieškant šviesesnės perspektyvos. 

 

Ar turi atsakymą? Ne? Tai sėsk, du.

 Kūrybinė komanda: 

Aistė Alksnytė, Donatas Mickūnas, Gediminas Povilavičius, Karolina Kuzborska, Kristupas Biržietis, Paulius Kavoliūnas, Solveiga Reklaitytė, Kristina Steiblytė, Polina Nimrea, Justas Bø, Lukas Feser, Jonas Tertelis.

Spektaklio trukmė: 90 min.

Amžiaus cenzas: N-7

Events website: https://taskoteatras.lt/spektakliai/prestizine-profesija

Show moreShow less
Event Date / Time Venue Price  
Fantasmagorinė komedija PRESTIŽINĖ PROFESIJA (Alytus) Mo 11/11/2024 18:30 Alytaus miesto teatras, Alytus 15.20
Event Fantasmagorinė komedija PRESTIŽINĖ PROFESIJA (Alytus)
Date / Time Mo 11/11/2024 18:30
Venue Alytaus miesto teatras, Alytus
Price 15.20
Good to know

Amžiaus cenzas: N-14

Trukmė:90 min.

Pertrauka: nėra

Vaikai įleidžiami nemokamai: ne

Galimybės įsigyti bilietą teatro kasoje nėra. Bilietai parduodami tik bilietai.lt kasose.

Vėluojantys asmenys į spektaklį neįleidžiami.

The event organiser takes responsibility for the event and its quality. In the event of cancellation or postponement of the event, the organiser is responsible for deciding on the return of tickets and refunds and is liable for refunds and damages. Tickets are non-exchangeable and non-refundable (including non-attendance).
The ticket distributor is acting only as an independent agent and is not liable for refunds or damages. Refunds must be requested from the event organiser. For more information on ticket refunds, please refer to the "Consumer Policy" here.
 
Venue
Alytaus miesto teatras
Rotušės a. 2 Alytus Lithuania
Promoter
Taško teatras, VšĮ
Pušų g. 5, Kumžaičiai Plungės r.
info@taskoteatras.lt/+37066835266
Reg. no: 304034106
Event Fantasmagorinė komedija PRESTIŽINĖ PROFESIJA (Alytus)
Date / Time Mo 11/11/2024 18:30
Venue Alytaus miesto teatras, Alytus
Price 15.20
Same promoter Same venue
Buy ticket Tikrais faktais paremtas spektaklis NAMAI Taško teatras (Klaipėda) Tikrais faktais paremtas spektaklis NAMAI Taško teatras (Klaipėda) Klaipėdos Kultūros fabrikas, Klaipėda
Buy ticket Monospektaklis BŪTI Taško teatras (Vilnius) Monospektaklis BŪTI Taško teatras (Vilnius) MENŲ SPAUSTUVĖ, Vilnius
Buy ticket Monospektaklis BŪTI Taško teatras (Klaipėdos dramos teatras) Monospektaklis BŪTI Taško teatras (Klaipėdos dramos teatras) Klaipėdos dramos teatras, Klaipėda
Buy ticket Spektaklis vaikams DANTENIJA (Klaipėda) NewNewSpektaklis vaikams DANTENIJA (Klaipėda) Klaipėdos Kultūros fabrikas, Klaipėda
No results have been found for your request.
Loading...
Reload