logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI

VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas

KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI

Inovatyvi grožio sinergija!

Atraskite revoliucinį grožio sprendimą, sujungiantį dvi pažangiausias odos priežiūros technologijas – karboksi terapiją ir fotodinaminę šviesos terapiją. Ši procedūra suteikia neįtikėtiną jaunystės ir spindesio efektą, efektyviai kovojant su senėjimo požymiais ir atgaivinant odą. Leiskite sau patirti šį inovatyvų ir veiksmingą būdą puoselėti savo grožį.

Procedūros nauda odai:

1.     Kolageno ir elastino gamybos skatinimas: Karboksi terapija veiksmingai stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą giliausiuose odos sluoksniuose. Šios baltyminės medžiagos yra būtinos odos stangrumui ir elastingumui, todėl po procedūros oda tampa lygesnė, stangresnė ir jaunatviškesnė.

2.     Raukšlių ir smulkių linijų mažinimas: Fotodinaminė šviesos terapija (FDT) naudojant specifinę šviesos bangą padeda sumažinti raukšles ir smulkias linijas, stimuliuojant odos atsinaujinimą ir gerinant jos tekstūrą. Šviesa taip pat skatina kolageno sintezę, papildydama karboksi terapijos poveikį.

3.     Odos tonuso ir tekstūros gerinimas: Karboksi terapija padeda pagerinti odos toną ir tekstūrą, mažinant pigmentacijos dėmes ir randelius. FDT suvienodina odos spalvą, suteikia jai sveiką švytėjimą ir pašalina nelygumus. Kartu šios procedūros suteikia odai nepriekaištingą išvaizdą.

4.     Intensyvus drėkinimas ir maitinimas: Karboksi terapija pagerina kraujotaką ir odos ląstelių aprūpinimą deguonimi, skatinant gilų drėkinimą ir maitinimą. FDT taip pat padeda sustiprinti šį poveikį, skatindama ląstelių atsinaujinimą ir odos sveikatos gerinimą.

5.     Uždegimo mažinimas ir odos nuraminimas: FDT pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, kurios padeda sumažinti odos paraudimą, sudirgimus ir uždegimus. Karboksi terapija skatina greitesnį žaizdų gijimą ir uždegiminių procesų mažinimą, suteikdama odai sveiką ir subalansuotą būklę.

6.     Apsauga nuo aplinkos poveikio: Šių dviejų procedūrų derinys padeda apsaugoti odą nuo žalingų aplinkos veiksnių, tokių kaip tarša, UV spinduliai ir toksinai. Fotodinaminės terapijos poveikis stiprina odos apsauginį barjerą, užkertant kelią priešlaikiniam senėjimui.

Saugumas ir komfortas:

Karboksiterapija ir fotodinaminė šviesos terapija yra neinvazinės ir saugios procedūros, kurios nereikalauja ilgo atsigavimo laiko. Procedūros metu galite jausti lengvą šilumą ar dilgčiojimą, tačiau šie pojūčiai yra trumpalaikiai ir nesukelia diskomforto.

Ši unikali procedūra sujungia dvi galingas technologijas, kad suteiktų Jūsų odai naują gyvybę ir spindesį. Karboksi terapija ir fotodinaminė šviesos terapija – tai puikus sprendimas siekiant atjauninti odą, pagerinti jos tekstūrą ir suteikti ilgalaikį spindesį. Leiskite savo odai spindėti jaunyste ir sveikata, pasinerkite į šią prabangią grožio kelionę.

Trukmė: 1,5 val.

Kaina: 60 Eur.

Skirta: 1 asmeniui

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Renginio vieta Kaina  
KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas 60.00
Renginys KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI
Renginio vieta VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Kaina 60.00
Svarbi informacija
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGSITRACIJA: +37066337733 arba venustehouse@gmail.com
 
Salono darbo laikas:
I-VII 8:00 - 21:00
 
Kuponas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo datos
 
Trukmė: 1.5val
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
VENUSTÈ - grožio namai
Jonavos g. 20 Kaunas Lietuva
Paslaugos teikėjas
Venustė, MB
Kovo 11-osios g. 25A-20 Kaunas
venustehouse@gmail.com / +37066337733
Įmonės kodas: 305254233
PVM kodas ND
Renginys KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI
Renginio vieta VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Kaina 60.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą APARATINĖ VEIDO ODOS DIAGNOSTIKA IR PERSONALIZUOTA PROCEDŪRA PAGAL DIAGNOSTIKOS REZULTATUS APARATINĖ VEIDO ODOS DIAGNOSTIKA IR PERSONALIZUOTA PROCEDŪRA PAGAL DIAGNOSTIKOS REZULTATUS VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą PERMANENTINIS MAKIAŽAS VIENOS PASIRINKTOS ZONOS (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija) PERMANENTINIS MAKIAŽAS VIENOS PASIRINKTOS ZONOS (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija) VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą PRABANGI JAUNINANTI PROCEDŪRA SU AUGALŲ KAMIENINĖMIS LĄSTELĖMIS PRABANGI JAUNINANTI PROCEDŪRA SU AUGALŲ KAMIENINĖMIS LĄSTELĖMIS VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti