logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE

VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas

ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE

Ši procedūra yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia atjauninti odą, pagerinti jos tekstūrą ir išvaizdą. Radijo dažnio technologija yra saugi, efektyvi ir pritaikoma įvairioms odos problemoms spręsti. Atraskite naują grožio lygį su radijo dažnio procedūra ir leiskite savo odai švytėti jaunyste bei sveikata.

Procedūros nauda odai:

1.     Kolageno gamybos skatinimas: Radijo dažnio procedūra veiksmingai stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą giliausiuose odos sluoksniuose. Šios baltyminės medžiagos yra būtinos odos stangrumui ir elastingumui, todėl oda tampa lygesnė, tvirtesnė ir jaunatviškesnė.

2.     Raukšlių ir smulkių linijų mažinimas: Procedūros metu naudojama radijo dažnio energija padeda išlyginti raukšles ir smulkias linijas, suteikiant odai lygesnę tekstūrą. Tai efektyvus būdas kovoti su senėjimo požymiais, išlaikant natūralų veido išraišką.

3.     Odos tonuso gerinimas: Radijo dažnio procedūra padeda išlyginti odos toną, mažina pigmentacijos dėmes ir suteikia odai natūralų švytėjimą. Oda atrodo sveikesnė, švaresnė ir gyvybingesnė.

4.     Odos tekstūros gerinimas: Procedūra su radijo dažniu gali efektyviai sumažinti porų dydį, randelius ir kitus odos netobulumus. Oda tampa švelnesnė, lygesnė ir vienodesnė.

5.     Drėgmės balanso atstatymas: Radijo dažnio procedūra padeda atkurti odos drėgmės balansą, skatindama gilų drėkinimą ir maitinimą. Tai ypač svarbu siekiant išlaikyti odos elastingumą ir švelnumą.

6.     Saugus ir neskausmingas procesas: Vienas didžiausių radijo dažnio procedūros privalumų yra tai, kad ji yra neinvazinė ir neskausminga. Procedūros metu nėra naudojami adatos ar pjūviai, todėl nereikia laiko atsigavimui. Tai leidžia mėgautis jaunatviškos odos rezultatais be jokių nepatogumų.

Padovanokite savo odai prabangų prisilietimą ir mėgaukitės ilgalaikiais rezultatais su šia pažangia odos atjauninimo technologija. Leiskite sau jaustis ir atrodyti geriausiai, nes grožis prasideda nuo sveikos ir spindinčios odos.

Trukmė: 1,5 val.

Kaina : 65 Eur

Skirta: 1 asmeniui

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Renginio vieta Kaina  
ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas 65.00
Renginys ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE
Renginio vieta VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Kaina 65.00
Svarbi informacija
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGSITRACIJA: +37066337733 arba venustehouse@gmail.com
 
Salono darbo laikas:
I-VII 8:00 - 21:00
 
Kuponas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo datos
 
Trukmė: 1.5val
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
VENUSTÈ - grožio namai
Jonavos g. 20 Kaunas Lietuva
Paslaugos teikėjas
Venustė, MB
Kovo 11-osios g. 25A-20 Kaunas
venustehouse@gmail.com / +37066337733
Įmonės kodas: 305254233
PVM kodas ND
Renginys ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE
Renginio vieta VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Kaina 65.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą APARATINĖ VEIDO ODOS DIAGNOSTIKA IR PERSONALIZUOTA PROCEDŪRA PAGAL DIAGNOSTIKOS REZULTATUS APARATINĖ VEIDO ODOS DIAGNOSTIKA IR PERSONALIZUOTA PROCEDŪRA PAGAL DIAGNOSTIKOS REZULTATUS VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą PERMANENTINIS MAKIAŽAS VIENOS PASIRINKTOS ZONOS (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija) PERMANENTINIS MAKIAŽAS VIENOS PASIRINKTOS ZONOS (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija) VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą PRABANGI JAUNINANTI PROCEDŪRA SU AUGALŲ KAMIENINĖMIS LĄSTELĖMIS PRABANGI JAUNINANTI PROCEDŪRA SU AUGALŲ KAMIENINĖMIS LĄSTELĖMIS VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti