logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

PRX T33 BEADATINĖ BIOREVITALIZACIJA + DOVANA-skaistinantis pilingas ir masažas rankoms

VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
PRX – T33 BEADATINĖ BIOREVITALIZACIJA + DOVANA-skaistinantis pilingas ir masažas rankoms

Naujos kartos odos atnaujinimas!

Atraskite revoliucinę odos atjauninimo procedūrą – PRX-T33 beadatinę biorevitalizaciją. Tai inovatyvi, neinvazinė technologija, kuri efektyviai skatina odos atsinaujinimą, užtikrina ilgalaikį drėkinimą ir suteikia jaunatvišką spindesį. PRX-T33 – tai patobulinta cheminė procedūra, kurios veikimas pagrįstas TCA (trichloracto rūgšties) ir vandenilio peroksido deriniu, užtikrinančiu gilų poveikį be odos pažeidimų.

Procedūros nauda odai:

1.     Stangrumo ir elastingumo atkūrimas: PRX-T33 sudėtyje esanti trichloracto rūgštis stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą giliausiuose odos sluoksniuose, atkuria odos stangrumą ir elastingumą. Tai padeda sumažinti smulkias linijas ir raukšles, suteikiant odai jaunatvišką išvaizdą.

2.     Intensyvus drėkinimas: Vandenilio peroksidas, esantis PRX-T33 sudėtyje, pagerina odos drėgmės balansą, skatindamas ląstelių atsinaujinimą ir stiprindamas odos barjerinę funkciją. Oda tampa giliai sudrėkinta, minkšta ir švytinti.

3.     Lygesnė odos tekstūra: Procedūra padeda švelniai nušveisti odos paviršių, pašalindama negyvas ląsteles ir atskleidžiant šviežią, sveiką odą. Tai suteikia odai lygesnę tekstūrą ir tolygų toną, mažina pigmentacijos dėmes ir randus.

4.     Greiti ir ilgalaikiai rezultatai: PRX-T33 biorevitalizacija užtikrina greitus rezultatus – oda tampa pastebimai švelnesnė ir spindinti jau po pirmos procedūros. Ilgalaikis poveikis pasiekiamas atlikus kelias procedūras, kurios skatina odos atsinaujinimą ir ilgalaikį grožį.

5.     Neinvazinė ir neskausminga: PRX-T33 yra beadatinė biorevitalizacija, todėl procedūra yra visiškai neinvazinė ir neskausminga. Nėra jokių injekcijų ar adatų, o tai reiškia, kad nėra ir diskomforto ar ilgo atsigavimo laiko. Jūs galite grįžti prie kasdienės veiklos iš karto po procedūros.

6.     Tinka visų tipų odai: Ši procedūra yra saugi ir efektyvi visų tipų odai, net ir jautriai.

Saugumas ir komfortas:

PRX-T33 biorevitalizacija yra saugi ir patikima procedūra, atliekama kvalifikuotos specialistės. Procedūros metu jaučiamas lengvas šilumos pojūtis ir nedidelis dilgčiojimas, tačiau tai greitai praeina ir nesukelia diskomforto. Nėra jokių šalutinių poveikių, todėl galite būti tikri dėl savo odos sveikatos ir saugumo.

PRX-T33 beadatinė biorevitalizacija yra puiki galimybė atgaivinti ir atjauninti odą be skausmo ir ilgo atsigavimo laiko. Leiskite savo odai švytėti sveikata ir grožiu, išbandykite šią inovatyvią procedūrą ir mėgaukitės jos teikiamais privalumais. Jūsų oda nusipelno geriausio – atraskite PRX-T33 biorevitalizacijos galią ir džiaukitės nepriekaištinga išvaizda.

Jūsų jaunystė ir grožis – mano prioritetas. Patirkite PRX-T33 stebuklą ir leiskite savo odai švytėti!

Trukmė: 1 val.

Kaina :  75 Eur

Skirta: 1 asmeniui

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Renginio vieta Kaina  
PRX T33 BEADATINĖ BIOREVITALIZACIJA + DOVANA-skaistinantis pilingas ir masažas rankoms VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas 75.00
Renginys PRX T33 BEADATINĖ BIOREVITALIZACIJA + DOVANA-skaistinantis pilingas ir masažas rankoms
Renginio vieta VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Kaina 75.00
Svarbi informacija
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGSITRACIJA: +37066337733 arba venustehouse@gmail.com
 
Salono darbo laikas:
I-VII 8:00 - 21:00
 
Kuponas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo datos
 
Trukmė: 1val
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
VENUSTÈ - grožio namai
Jonavos g. 20 Kaunas Lietuva
Paslaugos teikėjas
Venustė, MB
Kovo 11-osios g. 25A-20 Kaunas
venustehouse@gmail.com / +37066337733
Įmonės kodas: 305254233
PVM kodas ND
Renginys PRX T33 BEADATINĖ BIOREVITALIZACIJA + DOVANA-skaistinantis pilingas ir masažas rankoms
Renginio vieta VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Kaina 75.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą APARATINĖ VEIDO ODOS DIAGNOSTIKA IR PERSONALIZUOTA PROCEDŪRA PAGAL DIAGNOSTIKOS REZULTATUS APARATINĖ VEIDO ODOS DIAGNOSTIKA IR PERSONALIZUOTA PROCEDŪRA PAGAL DIAGNOSTIKOS REZULTATUS VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI KARBOKSI TERAPIJA IR FOTODINAMINĖ ŠVIESOS TERAPIJA ODOS JAUNYSTEI VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE ODOS ATJAUNINIMO PROCEDŪRA SU RADIJO DAŽNIU IR DRĖKINANČIA KAUKE VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Pirkti bilietą PERMANENTINIS MAKIAŽAS VIENOS PASIRINKTOS ZONOS (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija) PERMANENTINIS MAKIAŽAS VIENOS PASIRINKTOS ZONOS (antakių, lūpų, viršutinio voko tarpblakstieninė linija) VENUSTÈ - grožio namai, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti