logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Gyvosios archeologijos dienos Kernavėje XXIV

Rodyti aprašymusSlėpti aprašymus
XXIV tarptautinis eksperimentinės archeologijos festivalis „Gyvosios archeologijos dienos Kernavėje“ kviečia pasinerti į legendomis apipintą, protėvių numintą Kernavę!
 
Liepos 5-7 dienomis nuo 11:00 val. Kernavės archeologinė vietovė kviečia nusikelti laiku į praeitį ir švęsti Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną senovėje.
 
Šią vasarą, šalia tradicinio senųjų amatų ir archajiško gyvenimo būdo pristatymo, vyks rekordiškai didelė viduramžių kovų inscenizacija, kurią lankytojams demonstruos net 100 istorinių karių iš 6 valstybių. Festivalyje skambės archajiška ir folkloro įkvėpta šiuolaikinė muzika, vyks edukaciniai konkursai, senoviniai žaidimai bei atviros mokslininkų paskaitos ir diskusijos. Ant piliakalnių jūsų laukia grupių "KAMANIŲ ŠILELIS", "UGNIAVIJAS", "ŪKANOSE", „DAJ OGNIA“ ir kt. koncertiniai pasirodymai.
 
Tarptautinis renginys, pristatantis Lietuvos ir kaimyninių kraštų kultūrines ištakas, kviečia praleisti 3 dienas istorinėje sostinėje - Kernavėje. Šių metų programoje ypatingas dėmesys skiriamas mitams ir legendoms!
 
Įsigykite išankstinius bilietus pigiau, artėjant renginiui bilietai brangs!
 
VAIKAMS IKI 18 m. RENGINYS NEMOKAMAS!
 
Festivalis vyks bet kokiu oru!
 
Daugiau informacijos apie renginio programą – www.kernave.lt/festivalis
 
*
Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama. Nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti talpinami viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ir kitose media priemonėse.
Į renginį draudžiama atsinešti bet kokios rūšies ginklus ir/ar potencialiai pavojingus daiktus žmogaus sveikatai, alkoholinius ir kitus gėrimus išskyrus vandenį.
Organizatorius pasilieka teisę riboti žiūrovų skaičių ir patekimą į renginio teritoriją.
 

Festivalio renginiai

Renginių nerasta
Loading...
Perkrauti
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti