logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Austieja ir grupė - Sãva vėituo

S 2024-09-08 17:00
Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius

Austieja ir grupė - Sãva vėituo

Rugsėjo 8 d.,  Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius

      Austieja - gerai pažįstama mąsliam, išrankiam ir į gelmę nerti mėgstančiam klausytojui. Unikali muzikos, poezijos, dainų kūrėja, garsiai suskambėjusios dainos ŽGŽ - Žiaurē graži žėima - autorė, savo dainose prabyla žemaičių kalba. Prigimtinis šios kalbos vartojimas kūriniuose - ryški menininkės kūrybos savybė.

Sakralioje Šv. Kotrynos bažnyčios erdvėje magiją stiprins ir filosofiniu keliu į žmogų žengs autorinės Austiejos dainos, subtiliai atliekamos jos ir talentingų grupės narių.

Dalyvauja – Austieja (vokalas, smuikas), pianistas Deividas Pileckas, Tadas Petkevičius Grajauskas (gitara), Robertas Tamošiūnas (perkusija), kanklininkė Lina Žilinskaitė, Gabija Petrauskaitė (vokalas),  Adrijus Alminas (vokalas).

Dainose skleisis žmogaus ir gamtos, savojo ‚aš‘ pripažinimo įvairiose gyvenimo perspektyvose, visatos tinklo sąsajų temos.

,,Džiaugiuosi galimybe pakviesti Jus ten, kur, tikiuosi, garsu išskridęs žodis virs stebuklu ir nusileis klausančiojo ir klausiančiojo širdyje, o iš ten kils...“ – Austieja.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
Austieja ir grupė - Sãva vėituo S 2024-09-08 17:00 Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Renginys Austieja ir grupė - Sãva vėituo
Data / Laikas S 2024-09-08 17:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: likus 30min. iki renginio pradžios
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: žemaičių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 5 metų neužimant papildomos vietos
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: Netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Šv. Kotrynos bažnyčia
Vilniaus g. 30 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Austėja Gendvilaitė - Staponkienė
Medelyno g. 63, Noriškiai k. Plungės r.
austieja@gmail.com / 860421184
Įmonės kodas: 1059541
PVM kodas ND
Renginys Austieja ir grupė - Sãva vėituo
Data / Laikas S 2024-09-08 17:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Lukas Geniušas, Dalia Dėdinskaitė, Gleb Pyšniak / Shalom Culture Lukas Geniušas, Dalia Dėdinskaitė, Gleb Pyšniak / Shalom Culture Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Pirkti bilietą Martynas Levickis | Šv. Kotrynos bažnyčia PopuliarusPopuliarusMartynas Levickis | Šv. Kotrynos bažnyčia Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Pirkti bilietą Martynas Levickis | Šv. Kotrynos bažnyčia PopuliarusPopuliarusMartynas Levickis | Šv. Kotrynos bažnyčia Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Pirkti bilietą Evelina Sašenko: JE CHANTE PIAF | Vilnius PopuliarusPopuliarusEvelina Sašenko: JE CHANTE PIAF | Vilnius Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti