logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

DANCE MUSIC. Šokių muzikos projektas

S 2024-12-15 14:00
Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai

Gruodžio 15 d., sekmadienį, 14 val.
UŽUTRAKIO DVARO SODYBOS RŪMUOSE   

DANCE MUSIC
Šokių muzikos projektas

DANCE MUSIC TRIO
Svetlana Maigienė
, smuikas
Tomas Ramančiūnas, violončelė
Lina Giedraitytė, fortepijonas

Programa
J. Strauss, C. Cabello, A. Piazzolla, E. Balsys, Madonna, L. Fonsi, E. Iglesias ir kt.

 „Dance Music Trio“ – talentingų ir ryškių atlikėjų ansamblis, smuiku, violončele ir fortepijonu atliekantis šiuolaikinius šokių muzikos hitus – koncerte skambės aistringi tango, svaiginantys valsai, karšti Lotynų Amerikos šokių ritmai.

„Kai klausomiausi šių dienų hitai atliekami klasikinės muzikos instrumentais, jie suskamba be galo pažįstamai ir drauge visiškai naujai – šokių muzikos ritmas, aistra ir laisvė, drauge su klasikinio skambesio subtilumu, elegancija ir švelnumu, sukuria su niekuo nepalyginamą įspūdį. Šio koncerto programa – nuo klasikos iki bachatos. Tad kviečiame Jus patirti visą muzikos jėgą ir spalvas, pajusti jog šoka ne tik kojos, bet pirmiausia – širdis!“, – sako atlikėjai.

Svetlana Maigienė mokėsi Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje (prof. U. Jagėlaitės kl.), studijavo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (M. Švėgždos von Bekker kl.). 2009 m. smuikininkei suteiktas Meno licenciato kvalifikacinis laipsnis (prof. I. Armonaitės kl.).

S. Maigienė yra tarptautinių „En L’eglise de Kichompre“ (Prancūzija), „Trio Di Trieste“ (Italija) ir 2 respublikinių konkursų diplomantė bei laureatė. Atlikėja dalyvavo įvairiuose muzikos festivaliuose ir orkestrų projektuose Švedijoje, Estijoje, Vokietijoje, Italijoje, Austrijoje, Danijoje, Centrinėje Amerikoje, Suomijoje, Prancūzijoje. Ji tobulinosi žinomų smuikininkų, tokių kaip A. Fischer, P. Berman, B. Garlitsky, M. Vengerov ir kt. meistriškumo kursuose, o taip pat – tarptautiniuose kamerinės muzikos kursuose Austrijoje, Italijoje, Prancūzijoje.

2004–2007 m. atlikėja grojo kameriniame orkestre „Camerata Klaipėda“ (vad. V. Čepinskis), nuo 2009 m. dirba Lietuvos valstybiniame simfoniniame orkestre pirmų smuikų grupėje. Ji aktyviai dalyvauja muzikinėje veikloje, atlieka smuiko repertuaro bei tradicinės ir netradicinės sudėties kamerinės muzikos opusus, yra surengusi solo rečitalius ir kamerinės muzikos koncertus: „Sonatų opusai“, „Lietuvių kompozicijos“, „Pavasario mūza“, „Kelionė į dieviškąją Florenciją“, „Tango ritmu“, „Edukaciniai koncertai vaikams“, „Brahmso vakarai“ ir kt. S. Maigienė yra įrašiusi ir atlikusi daugybę lietuvių kompozitorių kūrinių. Kaip solistė ji griežė su „Kammerphilharmonie Amadé“ orkestru Vokietijoje bei Lietuvos valstybiniu simfoniniu, Estijos simfoniniu orkestrais, Vilniaus universiteto kameriniu, „Camerata Klaipėda“ kameriniu orkestrais.

Tomas Ramančiūnas mokėsi Kauno J. Naujalio muzikos gimnazijoje, studijavo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje (įgijo muzikos ir pedagogikos magistro laipsnius) bei Latvijos J. Vytuolio muzikos akademijoje. Šiuo metu T. Ramančiūnas yra Lietuvos nacionalinio simfoninio orkestro violončelių grupės narys, griežia styginių kvartete „IPA“. Atlikėjui nesvetima ir pedagogika. Griežimo violončele žiniomis T. Ramančiūnas dalinasi Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje bei Vilniaus B. Dvariono dešimtmetėje muzikos mokykloje.

T. Ramančiūną galima išvysti koncertuojant ne tik su klasikinio žanro atlikėjais, bet ir su daugeliu neformalios scenos atlikėjų. Muzikas neapsiriboja vien klasikine muzika, mėgsta eksperimentuoti. Taip pat T. Ramančiūną galima sutikti sceniniu slapyvardžiu „Ramancello“.

Lina Giedraitytė – ilgametė maestro Virgilijaus Noreikos scenos partnerė, per aštuoniolika bendravimo scenoje metų akompanavusi jam dešimtyse koncertų žymiausiose salėse Lietuvoje, Estijoje, Lenkijoje, Didžiojoje Britanijoje ir kt. Pianistė taip pat koncertuoja su daugeliu kitų dainininkų bei instrumentalistų, yra grojusi su Nacionaliniu simfoniniu orkestru. Ji – Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro pianistė, taip pat LMTA koncertmeisterė-asistentė. Lina Giedraitytė bendradarbiauja su „Vilnius City Opera“.

Renginio nuoroda: http://www.ambravox.lt

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
DANCE MUSIC. Šokių muzikos projektas S 2024-12-15 14:00 Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai 10.00 - 25.00
Renginys DANCE MUSIC. Šokių muzikos projektas
Data / Laikas S 2024-12-15 14:00
Renginio vieta Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Kaina 10.00 - 25.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~13:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 4 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos:
- 20% studentams, moksleiviams, senjorams ir asmenims su negalia 1 bilietui (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą)
- 4-7 metų vaikams.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Užutrakio dvaro sodybos rūmai
Užtrakio g. 17, Trakai Trakai Lietuva
Organizatorius
Ambra Vox, VšĮ
Geležių km., Smėlio g. 40, Vilniaus raj.
ambra@ambravox.lt / +37061231170
Įmonės kodas: 302719606
PVM kodas ND
Renginys DANCE MUSIC. Šokių muzikos projektas
Data / Laikas S 2024-12-15 14:00
Renginio vieta Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Kaina 10.00 - 25.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą JŪRA MIŠKE JŪRA MIŠKE Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Pirkti bilietą MONOMUZIKINIS SPEKTAKLIS MONOMUZIKINIS SPEKTAKLIS Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Pirkti bilietą TONO DI VITA TONO DI VITA Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Pirkti bilietą AMŽINAI TAVO, AMŽINAI MANO, AMŽINAI MŪSŲ AMŽINAI TAVO, AMŽINAI MANO, AMŽINAI MŪSŲ Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti