logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Džordana Butkutė. Man patinka

Š 2025-04-26 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas

Džordana Butkutė skelbia ambicingą koncertą: „Atėjo laikas vėl susitikti arenoje“

Balandžio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks didžiausias pastarųjų laikų Džordanos Butkutės ir grupės koncertas „Man patinka“. „Noriu, kad ten susirinkę žmonės nuo pirmųjų akimirkų kaip tik tai ir sakytų: man patinka!“ – kalba dainininkė.

Džordana buvo pirmoji lietuvių atlikėja, moteris, visose šalies arenose surengusi triuškinančios sėkmės turą „Nesudeginta ant laužo“. Juo išsyk aukštai iškelta kartelė: 2014-aisiais scenoje pastatyti visą apokaliptinį miestą su milžiniškomis dekoracijomis ir degančiais automobiliais atrodė kažkas virš suvokimo ribos.

Per pastaruosius 10 metų Džordana maloniai nustebino dar ne kartą: ir šiandien klausytojai puikiai prisimena jos turus „Aš – Karalienė!“, „Iki Mėnulio ir atgal“, kuriuose amą gniaužė originalios konstrukcijos: judantis mėnulis, milžiniški lokatoriai, ažūrinės scenos kojos, sukuriančios kabančių sodų efektą, šviesomis manipuliuojantys veidrodžiai ir daugybė kitų unikalių sprendimų. O visa ko centre – dešimtmečiais populiari scenos ikona Džordana, sukelianti visus ant kojų savo galinga energija ir nesibaigiančiomis superhitų salvėmis.

Tam, kas įvyks balandžio 26 dieną, komanda intensyviai ruošiasi jau dabar. „Norėdamas ko nors pasiekti, turi dirbti, dirbti, dirbti. Ne momentinė, bet ilgametė sėkmė neatsitinka savaime. Turi atmesti dvejones, kuklumą, įveikti nepasitikėjimą ir eiti į priekį. Kažko bijai užsimerki ir peržengi savo baimę. Tik taip eisi toliau ir pasieksi tai, ko nori. Aš labai džiaugiuosi, kad šalia yra profesionalų komanda, kuri puikiai išmano savo darbą ir sugeba pasiekti daugiau nei įmanoma. Su jais ir aš galiu viską“, – sako Džordana.

Neseniai ji pradžiugino klausytojus, sugrąžindama į repertuarą 15 metų nedainuotą hitą „Išvažiuosiu prie jūros“ ir pristatydama jam nufilmuotą vaizdo klipą, kokio nebuvo bent 20 metų. Šios dainos ilgai prašė Dž. Butkutės gerbėjai, kurių gretos – pastebimai atsinaujinusios.

„Užaugo tie vaikai, kurių mamos suko mano kasetes, – šypsosi atlikėja. Tačiau viskas yra ne tik apie nostalgiją. Kiekvienu areniniu šou parodydavome aukščiausią kokybę. Žmonės valandų valandas po koncertų stovėdavo eilėse, kad galėtume apsikabinti. Ir aš ten būdavau, kalbėdavausi, nes man nesvarbu, kad ką tik scenoje atidaviau visą save ir jėgų beveik nebeliko. Man svarbiau, kad žmonės – kupini įspūdžių ir nori jais su manimi pasidalinti, padėkoti, galų gale - įsiamžinti. Atėjo laikas vėl visiems susitikti ir pabūti laimingais, nes tokie koncertai arenų erdvėse, kai gali įgyvendinti visas didžiausias savo svajones, ambicingus techninius sprendimus ir sukurti savo pasaulį, yra ne tik milžiniškas iššūkis, bet ir tokio pat dydžio laimė.“

Paletę pačių šilčiausių emocijų Džordana žada padovanoti klausytojams ir dabar. „Arenos koncerto afišoje esu užsimerkusi, nes mėgaujuosi ta akimirka, kurią išgyvenu. Tada, kai buvo parašyta daina „Man patinka“, dar nežinojau, kad tikrąją jos reikšmę pajusiu po daug metų. Dabar, kai tiek daug visko patyrėme, aiškiai suvokiu: man patinka taip gyventi, esu dėkinga už gyvenimą, kurį turiu. O koks gi jis būtų be jūsų? Atėjo laikas vėl susitikti arenoje, drauge dainuoti visas mėgiamiausias dainas ir dalintis laime“, – kalba dainininkė.

_______________
Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Džordana Butkutė. Man patinka Š 2025-04-26 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 35.00 - 129.00
Renginys Džordana Butkutė. Man patinka
Data / Laikas Š 2025-04-26 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 35.00 - 129.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia: Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Nauji klubo nariai bilietus perka nuo rugsėjo 12 d. iki 26 d.
122-123 sektorių klubo nariai bilietus perka 108 Ramirent klubo sektoriuje. Prieš renkantis vietas į nuolaidos laukelį įveskite kortelės numerį.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lietuva
Organizatorius
Roneksa, UAB
Naujojo Sodo g. 1, Klaipėda
roneksarenginiai@gmail.com / +37067071717
Įmonės kodas: 304428528
PVM kodas LT100011012017
Renginys Džordana Butkutė. Man patinka
Data / Laikas Š 2025-04-26 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 35.00 - 129.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Damos Out su Nijole Pareigyte | Klaipėda PopuliarusPopuliarusDamos Out su Nijole Pareigyte | Klaipėda Renginių kombinatas, Klaipėda
Pirkti bilietą EROTICshowMEN 2024. Tarptautinis vyrų striptizo čempionatas | Klaipėda PopuliarusPopuliarusEROTICshowMEN 2024. Tarptautinis vyrų striptizo čempionatas | Klaipėda Renginių kombinatas, Klaipėda
Pirkti bilietą PIKASO koncertinis turas 9131 | Klaipėda PopuliarusPopuliarusPIKASO koncertinis turas 9131 | Klaipėda Renginių kombinatas, Klaipėda
Pirkti bilietą G&G SINDIKATAS | Muzika, kuri saugo | Klaipėda PopuliarusPopuliarusG&G SINDIKATAS | Muzika, kuri saugo | Klaipėda Renginių kombinatas, Klaipėda
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti