logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Kaune

S 2024-10-20 16:00
Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas
Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe pasirodys Kaune!!!
 
Šis muzikinis stebuklas įvyko Lietuvoje! Ir atrodė, kad daugiau niekada to nebebus nes šis projektas pasirodė per daug paklausus visame pasaulyje! Bet kartais svajonės tampa realybe !!!
Nuostabi, (vienintelė džiazo superžvaigždė pasaulyje, kilusi iš Kubos) pianistė ​Marialy Pacheco su savo šaunia grupe pasirodys Kaune, spalio 20 d. (sekmadienį), 16 val. jaukioje Kauno filharmonijoje (E. Ožeškienės g. 12).

Marialy Pacheco gimė Kubos sostinėje Havanoje. Muzika ji susidomėjo būdama septynerių ir pradėjo studijas garsiojoje Havanos konservatorijoje. Palaikoma tėvų (mama – chorvedė, tėtis – operos dainininkas), vėliau su pagyrimu baigė fortepijono klasę Escuela Nacional de Artes ir tęsė kompozicijos meno studijas, kurių metu laimėjo net du aukso medalius Pasaulio chorų žaidynėse!

Sėkmingų koncertinių gastrolių po pasaulį metu,  su pirmuoju 2005 m. albumu „Bendiciones“ („Palaiminimai“), Marialy tampa pasaulinio lygio muzikante! Ji nuolat keliauja, kuria, įrašinėja albumus, gyvena Australijoje ir Japonijoje, o 2012-aisiais dalyvauja legendinio Montreux džiazo festivalio solo pianistų konkurse. Jai, kaip pirmajai moteriai šio konkurso istorijoje, įteiktas specialus žiuri prizas, o taip pat skiriamas publikos apdovanojimas.

Tarp muzikantų, kuriems garbė bendradarbiauti su Marialy Pacheco: Rani Kriya, (Sting ir Dominic Miller) perkusininkas, garsus Izraelio bosistas Avishai Cohenas, amerikiečių timbalero Carlo Perazzo iš Santanos grupės ir daugelis kitų!

Muzikinio įkvėpimo ir nuostabaus bendradarbiavimo viršūne tapo paskutinis 2022 metų albumas „Reload“, kuris ir bus pristatytas Lietuvoje!

Kaip teigia pati albumo autorė ir atlikėja M. Pacheco: „perkrovimo“ prasmė yra tarsi atradimas ir atgimimas, pašventinantis kiekvieną jos kūrybinės asmenybės meninį įsikūnijimą šviežia, spindinčia šviesa. Pasak muzikantės, kiekviena nata, kurią ji groja, turi prasmę, už kiekvieno melodingo judesio ir sąskambio slypi ją įkvepiančios idėjos ir patirtis.

Dabartiniu metu Marialy gyvena su mama Vokietijos mieste Brėmene (ji sako, kad visada jautė, jog turės palikti savo nedidelę Karibų salą, kad galėtų pasidalinti muzika su didžiuoju pasauliu išorėje).

Marialy Pacheco „Reload“ yra dvyliktasis albumas ir, jos nuomone, iki šiol labiausiai jaudinantis ir brandžiausias kūrybinis sumanymas. Be dviejų kubietiškų muzikinių standartų, jame yra sudėta tik pačios autorės jausmingiausia kūryba!

„Norėjau išplėsti savo muzikinių spalvų paletę!“ – paaiškina ji paties albumo koncepciją. „Čia mano kubietiškos šaknys plečiasi link Lotynų Amerikos tradicijų ir klasikinės muzikos ištakų“.

Jos atliekama muzika autentiška, tradicinė ir kartu šiuolaikiška, o prie to stipriai prisideda jaunas ir talentingas perkusininkas-virtuozas iš Kolumbijos Miguel Altamaru de la Torre, kurį pamatysime ir Lietuvoje! „Reload“ – tai skirtingų muzikinių tapatybių, emocinių lobių ir daugybės gyvenimiškų patirčių visuma bei vienas įspūdingiausių ir paveikiausių mūsų dienų muzikinių albumų!


Bilietai į Marialy Pacheco ir jos grupės koncertą spalio 20 d. 16 val., Kauno filharmonijoje (E. Ožeškienės g. 12) parduodami visose Bilietai.lt kasose ir internetu.
Informacija dėl bendradarbiavimo, meet&greet koncerto, vakarienės po koncerto ir bilietų užsakymo teikiama tel. +370 645 36403, +370 618 01331, +370 671 76502
 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Kaune S 2024-10-20 16:00 Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas 18.00 - 44.00
Renginys Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Kaune
Data / Laikas S 2024-10-20 16:00
Renginio vieta Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas
Kaina 18.00 - 44.00
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt
 
Renginio kalba: ispanų, anglų
Durys atidaromos: 30 min. iki renginio
Renginio trukmė: 1 val. 30 min.
Pertraukos: nėra
Vaikai nemokamai neįleidžiami.
Amžiaus cenzas:
N-6
Nuolaidos:
-10% nuolaida perkant 3 ir daugiau bilietų


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno valstybinė filharmonija
E. Ožeškienės g. 12 Kaunas Lietuva
Organizatorius
Onesa, UAB
Ligoninės g. 6 – 15, Vilnius
markuliaforever@yahoo.com / +37064536403
Įmonės kodas: 306231390
Renginys Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Kaune
Data / Laikas S 2024-10-20 16:00
Renginio vieta Kauno valstybinė filharmonija, Kaunas
Kaina 18.00 - 44.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Kėdainiuoe Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Kėdainiuoe Kėdainių daugiakultūrinis centras, Kėdainiai
Pirkti bilietą Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Vilniuje Garsiausia atlikėja iš Kubos Marialy Pacheco su savo grupe Vilniuje ORGANUM koncertų salė, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti