logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

JUSTIN TIMBERLAKE

Pn 2025-06-06 20:00
Dariaus ir Girėno stadionas, Kaunas
Pardavimai prasidės 27.09.2024 10:00

Oficialu: Justin Timberlake pirmą kartą surengs koncertą Lietuvoje

Didžiausias koncertų organizatorius Baltijos šalyse „Live Nation Lietuva“ šiandien oficialiai patvirtino, kad 2025 m. birželio 6 d. Kauno Dariaus ir Girėno stadione pirmą kartą Lietuvoje koncertuos pasaulinė muzikos superžvaigždė Justin Timberlake. Tai bus neeilinis muzikos įvykis, kurio nekantriai laukia daugybė atlikėjo gerbėjų. Atlikėjas į mūsų šalį atvyksta su savo „The Forget Tomorrow World Tour‘‘ koncertiniu turu. 

Bilietus į Justin Timberlake turo koncertą visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo šio penktadienio (rugsėjo 27 d.) 10 val. ryto. Nuo rugsėjo 26-osios įsigyti bilietus į renginį galės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ klubą galima čia: bit.ly/LiveNationConcertClub

Justin Timberlake - ,,Selfish‘‘: https://www.youtube.com/watch?v=je0roKRn3nY

Justin Timberlake – tikrų tikriausias pramogų pasaulio talentas: įrašų atlikėjas, prodiuseris, dainų autorius ir aktorius. Per savo karjerą jis pardavė daugiau nei 54 milijonus albumų ir 63 milijonus singlų visame pasaulyje, taip pat dar 70 milijonų įrašų kaip grupės „*NSYNC“ lyderis. Justin Timberlake yra pelnęs dešimt „Grammy“ apdovanojimų pop, šokių ir R&B kategorijose, įskaitant sėkmingus solo albumus „Man of the Woods“, „The 20/20 Experience“, „FutureSex/LoveSounds“ ir jo debiutinį albumą „Justified“, taip pat už bendrus projektus su Jay-Z.

Atlikėjas gali pasigirti surinkęs daugiau nei 23 milijardus garso ir vaizdo perklausų bei peržiūrų įvairiuose platformose ir yra laimėjęs net keturis „Emmy“ apdovanojimus už įsimintiniausius pasirodymus laidoje „Saturday Night Live“. Kine jis taip pat yra įgarsinęs „DreamWorks“ animacinių filmų franšizės fenomeną „Troliai“, įskaitant trečiąją dalį „Troliai 3“, išleistą 2023 m. Jo hitas „Can’t Stop the Feeling!“ iš filmo „Troliai“ buvo nominuotas „Geriausios dainos“ kategorijoje 2017 m. „Oskarų“ apdovanojimuose.

Justin Timberlake - ,,Cry Me a River‘‘: https://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0

Visai neseniai Timberlake išleido savo šeštąjį studijinį albumą „Everything I Thought It Was“, kuriame yra 18 visiškai naujų kūrinių, įskaitant hitus „Selfish“ ir „No Angels“. Šiuo metu Justin Timberlake leidžiasi į anšlaginį pasaulinį turą „The Forget Tomorrow World Tour“, kurio metu aplankys daugiau nei 50 miestų, tame tarpe ir Lietuvą.

Justin Timberlake feat. Timbaland - ,,SexyBack‘‘ https://www.youtube.com/watch?v=3gOHvDP_vCs

Vienintelis superžvaigždės Justin Timberlake koncertas Lietuvoje įvyks 2025-ųjų metų birželio 6-ąją dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
JUSTIN TIMBERLAKE Pn 2025-06-06 20:00 Dariaus ir Girėno stadionas, Kaunas 90.50 - 295.50
Renginys JUSTIN TIMBERLAKE
Data / Laikas Pn 2025-06-06 20:00
Renginio vieta Dariaus ir Girėno stadionas, Kaunas
Kaina 90.50 - 295.50
Svarbi informacija

2024.09.24 10:00 MASTERCARD išankstinė prekyba - IŠPARDUOTA!
Šiuos bilietus gali įsigyti tik „Mastercard“ kortelių turėtojai ir tik su „Mastercard“ kortele bei atsiskaitydami „Mastercard“ tinkle. Daugiau neįkainojamos patirties: www.priceless.com/music
2024.09.26 10:00 išankstinė prekyba Live Nation klubo nariams - IŠPARDUOTA!
2024.09.27 10:00 vieša prekyba


Durys atidaromos: ~17:00
Renginio trukmė: ~3:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Stovimų A ir B parterių bilietų turėtojai į renginį pateks tik per jiems skirtus atskirus įėjimus. Renginio metu abiejų stovimų parterių (A ir B) bilietų turėtojai stadione bus vienoje bendroje erdvėje. 

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt

Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą NEĮGALIESIEMS (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia: perka artimiausias laisvas vietas esančias šalia.

VIP Auksas, Sidabras ir Bronza gali įsigyti visi norintys (narystės turėti nereikia).

Sidabras VIP (141-146 sektoriai) - įsigydami bilietus Stadiono klube gaunate išskirtines vietas stadione bei uždarą klubo erdvę, naudokitės atskiru VIP įėjimu į stadioną, bei vaišėmis klubo bare, jau įskaičiuotomis į bilieto kainą.

Informuojame, jog maistas ir gėrimai jau yra įskaičiuoti į bendrą bilieto kainą. Dėl alergenų sąrašo ar kitų iškilusių klausimų prašome kreiptis el. paštu: m.petrauskas@salarestoranas.lt

Bronza VIP (147-149 sektoriai) - geriausios vietos stadione su išskirtine vidaus erdve. Įsigydami bilietus lounge zonoje, naudokitės atskiru VIP įėjimu į stadioną, bei atskiro ir išskirtinio baro paslaugomis.

Auksas VIP (241-249 sektoriai) - išskirtinio patogumo vietos stadione. Naudokitės atskiru VIP įėjimu į stadioną bei išskirtiniu tik VIP ložėms priklausančiu maisto ir gėrimų meniu, kuris jau įskaičiuotas į bilieto kainą. 

Informuojame, jog maistas ir gėrimai jau yra įskaičiuoti į bendrą bilieto kainą. Dėl alergenų sąrašo ar kitų iškilusių klausimų prašome kreiptis el. paštu: m.petrauskas@salarestoranas.lt


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Dariaus ir Girėno stadionas
Perkūno al. 5 Kaunas Lietuva
Organizatorius
Live Nation Lietuva, UAB
Live Nation Lietuva, UAB
Ramybės g. 4-70 Vilnius
+37068280473 / press@livenation.lt
Įmonės kodas: 302694149
PVM kodas LT100006550317
Renginys JUSTIN TIMBERLAKE
Data / Laikas Pn 2025-06-06 20:00
Renginio vieta Dariaus ir Girėno stadionas, Kaunas
Kaina 90.50 - 295.50
Tas pats organizatorius
Pirkti bilietą (PERKELTAS) SKI MASK THE SLUMP GOD (PERKELTAS) SKI MASK THE SLUMP GOD Kablys + Kultūra, Vilnius
Pirkti bilietą Thirty Seconds to Mars - Seasons Thirty Seconds to Mars - Seasons Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Fink Fink Menų fabrikas LOFTAS, Vilnius
Pirkti bilietą Trentemøller 2024 Trentemøller 2024 Menų fabrikas LOFTAS, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti