logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Ledo Šou ''Stichijos''

K 2025-01-09 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas
2024 m. Europos dailiojo čiuožimo komanda pristato…
 
Įkvėpti Lietuvos dailiojo čiuožimo šokių ant ledo poros, Europos čempionato Kaune bronzinių prizininkų Allison Reed ir Sauliaus Ambrulevičiaus bei nuostabios, beveik 70 000 žiūrovų minios įžiebtos energijos sukūrėme ir Lietuvai bei pasauliui dovanojame unikalų reginį.
 
Išpildytas išskirtine ir niekur nematyta choreografija, jis sujungs dailųjį čiuožimą, teatrą, muziką, įspūdingus techninius sprendimus ir kvapą gniaužiančius šviesos bei garso efektus.
 
Tik sausio 9 d. ir tik Kauno „Žalgirio arenoje“ – Ledo šou „Stichijos“, pristatomas pirmosios Lietuvoje ir vienintelės tokios visame pasaulyje sukurtos ledo šou koncepcijos „Unique“.
 
Unikalus ir išskirtinis ledo šou dalyvių sąrašas, kuriame – didžiausias pasaulio arenas stebinę ir džiuginę vardai:
 
Ledo šou flagmanai – geriausia Lietuvos šokių ant ledo pora Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius.
 
„Žalgirio arenoje“ taip pat išvysite dukart olimpinį ir triskart pasaulio čempioną amerikietį Nathaną Cheną, ant įspūdingo ledo pasirodys ir publikos numylėtinis kanadietis Keeganas Messingas. Taip pat, išskirtinius triukus demonstruos Europos čempionas iš Prancūzijos Adamas Siao Him Fa.
 
Į Kauną atvyks ir 2024 m. Europos čempionato medalininkas, charizmatiškasis estas Aleksandras Selevko, abejingų nepaliks daugkartinis Italijos čempionas bei Europos čempionatų prizininkas Matteo Rizzo, magišku pasirodymu pakerės pasaulio čempionato prizininkė iš Pietų Korėjos Lee Hae-in.
 
Žvaigždžių sąraše ir Europos čempionatų sportinių porų prizininkai iš Italijos Filippo Ambrosini ir Rebecca Ghilardi, o neregėtą ir naują programą pristatys magiškieji prancūzai, olimpiniai, pasaulio ir Europos čempionai Gabriella Papadakis ir Guillaume Cizeronas.
 
Išskirtinius pasirodymus ruošia Lietuvos šokių ant ledo duetas Paulina Ramanauskaitė ir Deividas Kizala, areną ant kojų kels jaunasis Luka Imedashvili, o žavesį dovanos Lietuvos čempionė Aleksandra Golovkina ir kylanti dailiojo čiuožimo žvaigždutė Milana Siniavskytė.
 
Į unikalaus ledo šventę Kaune atvyks per 150 profesionalių šokėjų, akrobatų, kaskadininkų, muzikos harmoniją sukurs simfoninis orkestras bei styginių kvartetas kartu su saksofoninkų sekstetu iš Prancūzijos.
 
Pirmą kartą Lietuvoje išvysime ir nuostabiąją Katriną Asfardi – vieną geriausių pasaulyje multi-menininkių. Išskirtinio ir klasikinio cirko inovatorė pademonstruos niekur nematytus pasirodymus, o jai talkins įspūdinga „Acroice LED“ trupė iš Vengrijos.
 
Projekto balsu taps dainininkė Eglė Jurgaitytė kartu su gyvo garso grupe. Didysis vakaro konferansjė – magas Mantas Wizard.
 
Didžiausiame pasaulyje 2025 m. ledo projekte – Lietuvos ir užsienio muzikos žvaigždės.
 
Pasiruoškite stulbinančiai kelionei į ledo pasaulį, kurį stichijų ir pasakiško grožio vaizdiniais sukūrė pati gamta.
 
Tik sausio 9-ąją ir tik „Žalgirio arenoje“.
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Ledo Šou ''Stichijos'' K 2025-01-09 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 35.00 - 105.00
Renginys Ledo Šou ''Stichijos''
Data / Laikas K 2025-01-09 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 35.00 - 105.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 18:30
Renginio trukmė: 2:00
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos
 
Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.

Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia: Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Esami klubo nariai negali įsigyti bilietų. Nauji klubo nariai bilietus perka nuo 2024 m. spalio 1 d. iki 14 d. imtinai.
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lietuva
Organizatorius
Lietuvos čiuožimo federacija
K.Baršausko g. 82-21 Kaunas
+37069315249
Įmonės kodas: 190652099
PVM kodas ND
Renginys Ledo Šou ''Stichijos''
Data / Laikas K 2025-01-09 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 35.00 - 105.00
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Extreme show PULSE | Kaunas PopuliarusPopuliarusExtreme show PULSE | Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Thirty Seconds to Mars - Seasons PopuliarusPopuliarusThirty Seconds to Mars - Seasons Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas PopuliarusPopuliarusCOLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą SUPER SHOW | Cascada | Vengaboys | Basshunter | 2 Unlimited | Kaunas PopuliarusPopuliarusSUPER SHOW | Cascada | Vengaboys | Basshunter | 2 Unlimited | Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti