logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

LILAS IR INNOMINE

Pn 2025-03-14 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Po 5 metų vienam vakarui į sceną sugrįš grupė „Lilas ir Innomine”
 
Viena populiariausių visų laikų Lietuvos hiphopo grupių „Lilas ir Innomine“ skelbia džiugią naujieną – po penkerių metų pertraukos vienam vakarui sugrįš į sceną. Vienintelis dueto koncertas vyks kitų metų kovo 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.
 
2009 metais susibūręs Konstantino Kiverio-Lilo ir Rolando Venckio-Innomine duetas per 11 veiklos metų tapo tikru Lietuvos hiphopo fenomenu: pradėję nuo koncertų rūsiuose išaugo į vieną geidžiamiausių vardų šalies muzikos scenose ir tapo pirmąja Lietuvos hiphopo grupe pradėjusi rengti savo koncertus didžiausiose šalies arenose.
 
Hiphopo skambesiu perpintu su elektronika bei melancholiškais dainų tekstais iš kitų Lietuvos atlikėjų išsiskyręs duetas išleido penkis albumus kurie buvo įvertinti 4 auksiniais apdovanojimais ir muzikos pasiklausymo platformose skaičiuoja daugiu nei 200mln perklausų. Nepaisant sėkmės ir populiarumo, 2020 metais grupė nutarė skirstytis ir savo gerbėjams ištarė „Viskas“, taip pavadinę ir savo paskutinį albumą.
 
„Mintis kirbėjo ilgai, laukėm progos. 2025 metų kovą bus lygiai 5 metai nuo paskutinio mūsų turo. Kas ten žino ar sulauksim gražesnio skaičiaus ir, ar bus dar kam aktualu, tad kol dar nesijaučiam stipriai aprūdiję – minėsim 5-tąsias“, – teigia Lilas.
 
Koncerte duetas nori prisiminti visus reikšmingiausius savo kūrinius, tad kovo 14-osios vakarą skambės tiek vietą po saule hitams užleidę kūriniai, tiek ir milijonus perklausų internete rinkusios dainos „Karina“, „Žmogus velniškai bijantis stebuklo“, „Išgama“, „Kai tu žengi gūžiasi Vilnius“, „Tu privalai skambėt“, „Leisk man šlykštėtis“ ir daugybė kitų.
 
Vienintelis „Lilas ir Innomine“ sugrįžimo koncertas vyks 2025 metų kovo 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Renginį organizuoja įmonė „Seven Live“, bilietus platina „Bilietai.lt“.
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
LILAS IR INNOMINE Pn 2025-03-14 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Renginys LILAS IR INNOMINE
Data / Laikas Pn 2025-03-14 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Svarbi informacija

Spalio 6d. viešoje prekyboje pasirodys ribotas kiekis arenos klubo bilietų. Ir tai bus paskutinė galimybė įsigyti bilietus.

Durys atidaromos: ~19:00
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai:
iki 6 metų amžiaus imtinai neužimant papildomos sėdimos vietos (bilietų kontrolės metu pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 104-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia:
Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Nauji klubo nariai bilietus perka nuo rugsėjo 23 d. iki spalio 7 d. Neparduotos klubo vietos spalio 8 dieną patenka į viešą prekybą.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lietuva
Organizatorius
SEVEN Live, UAB
Ozo g.14 Vilnius
info@sevenlive.lt/852477576
Įmonės kodas: 126283485
PVM kodas LT262834811
Renginys LILAS IR INNOMINE
Data / Laikas Pn 2025-03-14 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą (Palanga) PIAF THE SHOW (Palanga) PIAF THE SHOW Palangos koncertų salė, Palanga
Pirkti bilietą (Vilnius) PIAF THE SHOW (Vilnius) PIAF THE SHOW Twinsbet Arena, Vilnius
Pirkti bilietą (Palanga) IEVA DŪDAITĖ GRAND PIANO SHOW (Palanga) IEVA DŪDAITĖ GRAND PIANO SHOW Palangos koncertų salė, Palanga
Pirkti bilietą (Vilnius) Linas Adomaitis ''Stebuklas'' (Vilnius) Linas Adomaitis ''Stebuklas'' Twinsbet Arena, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti