logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Rod Stewart - One last time

T 2025-04-23 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pardavimai prasidės 07.10.2024 10:00

Gyva muzikos legenda Rod Stewart atvyksta į Lietuvą

Legendinis dainininkas ir dainų autorius, du kartus įtrauktas į „Rock & Roll“ šlovės muziejų, Rod Stewart sugrįžta į Lietuvą. Ikoniškasis atlikėjas pasirodys Kauno „Žalgirio“ arenoje balandžio 23 d. kur surengs nepamirštamą vakarą su jo garsiausiais hitais, kurie skamba jau daugiau nei penkis dešimtmečius.

Bilietus į Rod Stewart koncertą visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo trečiadienio (spalio 9 d.) 10 val. ryto. Nuo spalio 8 d. (antradinienio) įsigyti bilietus į renginį galės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ klubą galima čia: bit.ly/LiveNationConcertClub

Rod Stewart koncertuose skamba garsiausi hitai iš jo daugiau nei 50 metų trunkančios karjeros, o gerbėjai bei kritikai neabejotinai laiko šią gastroles viena iš tų, kurias tiesiog būtina pamatyti. Koncerto metu skambės tokie hitai kaip „You Wear It Well“, „Maggie May“, „Da Ya Think I’m Sexy“, „The First Cut is the Deepest“, „Tonight’s the Night“, „Every Picture Tells A Story“, „Infatuation“, „Forever Young“, „Ooh La La (I Wish That I Knew What I Know Now)“, „Young Turks“, „Have I Told You Lately That I Love You“, „Rhythm of My Heart“, „Broken Arrow“ ir „Forever Young“.

Rod Stewart, kuris daugiau nei 50 metų džiugina klausytojus, nesiruošia sulėtinti tempo. 2024 metais atlikėjas išleido savo 33-ąjį studijinį albumą Swing Fever, kuris yra bendras darbo vaisius su Jools Holland ir jo Rhythm & Blues Orchestra (Warner Records). Po turų po Aziją ir Europą, Stewart užbaigė rekordinį 13 metų trunkantį pasirodymų ciklą Las Vegase „Rod Stewart: The Hits“. Nuo 2025 metų kovo iki birželio mėnesio jis sugrįš į „Caesars Palace“ Las Vegase su šou „The Encore Shows“, kuriame be didžiausių hitų gerbėjų laukia ir daug siurprizų.

Ne paslaptis, kad Rod Stewart yra vienas iš geriausiai parduodančių muzikos atlikėjų istorijoje - jo sąskaitoje daugiau nei 250 milijonų įrašų visame pasaulyje. Jo unikalus balsas, stilius ir kūryba aprėpia įvairius muzikos žanrus – nuo roko ir folko iki sielos, R&B ir Didžiosios Amerikos dainų knygos (The Great American Songbook). Tai vienas iš nedaugelio atlikėjų, kurio albumai sulaukė didelės sėkmės kiekvieną dešimtmetį. Rord Stewart yra pelnęs daugybę prestižinių apdovanojimų, įskaitant du „Rock & Roll“ šlovės muziejaus apdovanojimus, ASCAP įkūrėjo apdovanojimą už dainų kūrybą, ,,GRAMMY‘‘ gyvenimo nuopelnų apdovanojimą, o 2016 metais jam buvo suteiktas riterio titulas ir sero vardas.

Vienintelis muzikos legendos Rod Stewart koncertas Lietuvoje įvyks 2025-ųjų metų balandžio 23 dieną ,,Žalgirio‘‘ arenoje Kaune. Koncertą pristato didžiausias renginių organizatorius Baltijos šalyse ,,Live Nation Lietuva‘‘.

 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Rod Stewart - One last time T 2025-04-23 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas 85.60 - 225.60
Renginys Rod Stewart - One last time
Data / Laikas T 2025-04-23 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 85.60 - 225.60
Svarbi informacija
2024.10.07 10:00 MASTERCARD išankstinė prekyba
Šie bilietai yra prieinami tik „Mastercard“ kortelių turėtojams ir gali būti įsigyti tik naudojant „Mastercard“ kortelę bei atsiskaitant per „Mastercard“ tinklą.
Daugiau neįkainojamų patirčių: www.priceless.com/music

2024.10.09 10:00 vieša prekyba.

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia: Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Nauji klubo nariai bilietus perka nuo spalio 7 d. iki 21 d. Neparduoti klubo bilietai spalio 22 d. patenka į viešą prekybą.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lietuva
Organizatorius
Live Nation Lietuva, UAB
Live Nation Lietuva, UAB
Ramybės g. 4-70 Vilnius
+37068280473 / press@livenation.lt
Įmonės kodas: 302694149
PVM kodas LT100006550317
Renginys Rod Stewart - One last time
Data / Laikas T 2025-04-23 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Kaina 85.60 - 225.60
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Thirty Seconds to Mars - Seasons PopuliarusPopuliarusThirty Seconds to Mars - Seasons Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Fink Fink Menų fabrikas LOFTAS, Vilnius
Pirkti bilietą Trentemøller 2024 Trentemøller 2024 Menų fabrikas LOFTAS, Vilnius
Pirkti bilietą Daddy Was A Milkman Daddy Was A Milkman Klaipėdos dramos teatras, Klaipėda
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti