logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Rokas Yan ir Justinas Jankevičius | Širdis. Eros pradžia

A 2024-10-08 20:00
Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius

Atlikėjas Rokas Yan rengia išskirtinę naujausio albumo perklausą – svarbus vaidmuo ir Justinui Jankevičiui

Vieno klausomiausių šalies pop muzikos kūrėjų ir atlikėjų Roko Yan laukia įsimintinas ruduo. Lapkričio 22 dieną Kauno sporto halėje dainininkas surengs iki šiol didžiausią savo koncertą, pavadintą „Rojumi“. Šiandien dainininkas skelbia dar vieną svarbią žinią – antrojo albumo pristatymo datą ir unikalų išankstinės perklausos renginį.

Jau spalio 8 dieną ypatingoje Vilniaus erdvėje – Šv. Kotrynos bažnyčioje dainininkas ištikimiausius gerbėjus ir kviestinius svečius suburs išskirtiniam vakarui „Širdis. Eros pradžia“. Specialiai albumo pristatymui sukurtame renginyje publikos laukia ne viena staigmena bei nauja patirtis.

„Jaučiu, kad Lietuvoje muzikinio albumo išleidimas vis dar nėra reiškinys, sulaukiantis atitinkamo visuomenės dėmesio, esame tarsi įstrigę „pavienių dainų kultūroje“. Man, kaip kūrėjui, labai svarbu, kad tai keistųsi. Sukurti albumą – ne tas pats, kaip tiesiog kurti muziką. Albumą suprantu kaip konceptualų temų, idėjų, estetikos, skambesio pasaulį, kuris turi savo išskirtinį identitetą. Būtent albumais visame pasaulyje skirstoma atlikėjų karjeros, brandos ar permainų chronologija“, – savo mintimis dalijasi Rokas Yan.

Antrasis atlikėjo solinis albumas „Širdis“ visose muzikos platformose ir vinilinės plokštelės pavidalu pasirodys spalio 10 dieną. Tiesa, išskirtiniame renginyje spalio 8 d. publika turės galimybę padaryti tai pirmieji.

„Dėl šių priežasčių žinojau, kad „Širdies“ išleidimą būtinai norėsiu atšvęsti ir paminėti išskirtine ceremonija, skirta klausytojams. Tai bus ir didžiausia dovana man pačiam – gyvai stebėti visų reakcijas ir supažindinti su savo „kūdikiu“, kuriam atidaviau visą rūpestį ir meilę per pastaruosius metus“, – atvirauja kūrėjas.

Spalio 8 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyksiančiame renginyje žiūrovų laukia ne tik naujausio albumo perklausa, bet ir intriguojantys pokalbiai su atlikėju, prie albumo prisidėjusiais žmonėmis. Renginio „Širdis. Eros pradžia“ vairas patikėtas vienam žinomiausių šalies laidų vedėjui ir komikui Justinui Jankevičiui.

„Be galo džiaugiuosi, kad šį vakarą vairuos ne kas kitas, kaip Justinas Jankevičius – žaviuosi jo kaip vedėjo stiliumi, intelektualiu humoru ir kuriama atmosfera. Abu esame juodojo humoro mėgėjai, pramogų žiūrovams netruks. Taip pat nebus jokių banalių, reklaminių klausimų „iš reikalo“ – albumo perklausą lydės jaukus ir atviras pokalbis apie kiekvienos dainos istorijas ir paslaptis, pasidalinsiu detalėmis ir medžiaga iš kūrybinio proceso užkulisių. Jaučiu, kad tai bus proga užmegzti intymesnį nei bet kada ryšį su tais, kuriuos lydi mano muzika – net šiek tiek jaudinuosi“, – atvirauja Rokas Yan.

Bilietus į unikalią albumo perklausą „Širdis. Eros pradžia“, įvyksiančią spalio 8 d. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje bei didžiausią šių metų atlikėjo koncertą – konceptualų šou „Rojus“ platina Bilietai.lt. Bilietai į renginius brangs.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
Rokas Yan ir Justinas Jankevičius | Širdis. Eros pradžia A 2024-10-08 20:00 Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Renginys Rokas Yan ir Justinas Jankevičius | Širdis. Eros pradžia
Data / Laikas A 2024-10-08 20:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~19:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Šv. Kotrynos bažnyčia
Vilniaus g. 30 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Eventful Lithuania, MB
Žaibo g. 1 – 45, Vilnius
henrikasdraugelis@gmail.com / +370 658 56 799
Įmonės kodas: 306362589
PVM kodas LT100016496515
Renginys Rokas Yan ir Justinas Jankevičius | Širdis. Eros pradžia
Data / Laikas A 2024-10-08 20:00
Renginio vieta Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti