logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

The Offspring: Supercharged Worldwide in '25

Š 2025-10-04 20:00
Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pardavimai prasidės 15.10.2024 10:00

Legendiniai rokeriai The Offspring pirmą kartą koncertuos Lietuvoje

Legendinė Amerikos roko grupė The Offspring 2025 m. spalio 4 d. pirmą kartą pasirodys Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šis koncertas bus ypatingas įvykis roko muzikos gerbėjams, nes The Offspring yra plačiai pripažįstama kaip viena įtakingiausių roko grupių per pastaruosius dešimtmečius.

Bilietus į The Offspring koncertą visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo šio penktadienio (spalio 18 d.) 10 val. ryto. Nuo trečiadienio (spalio 16 d.) įsigyti bilietus į renginį galės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ klubą galima čia: bit.ly/LiveNationConcertClub

The Offspring į Kauną atvyksta su savo naujausiu pasauliniu turu „The Offspring: Supercharged Worldwide in ’25“, kuris yra tikras energijos ir roko klasikos užtaisas. Šis turas skirtas ne tik pristatyti gerbėjams naujausias grupės dainas, bet ir atgaivinti jų kultinius hitus, kurie paliko ryškų pėdsaką roko muzikos istorijoje.

The Offspring - The Kids Aren't Alright

https://www.youtube.com/watch?v=7iNbnineUCI

Grupė The Offspring buvo įkurta 1984 m. Garden Grove mieste, Kalifornijoje, ir per savo ilgą karjerą išleido dešimt studijinių albumų. Grupės sėkmė prasidėjo nuo populiaraus albumo „Smash“ išleidimo, kuris sulaukė didžiulio pasisekimo: 1994 m. dienos šviesą išvydęs albumas tapo didžiausiu nepriklausomos leidybos albumu muzikos istorijoje. Jis buvo parduotas daugiau nei 11 milijonų egzempliorių visame pasaulyje, kas tuo metu buvo ypatinga sėkmė grupei, veikiančiai už pagrindinių įrašų leidėjų ribų.

„Smash“ albumo sėkmė atkreipė didžiųjų leidybinių kompanijų dėmesį, įskaitant „Columbia Records“, su kuria „The Offspring“ pasirašė sutartį 1996 m.; jų pirmasis albumas šioje leidybinėje firmoje, „Ixnay on the Hombre“ (1997), nepasiekė tokios sėkmės kaip jo pirmtakas, tačiau sulaukė palankių atsiliepimų ir buvo apdovanotas auksiniu bei platininiu RIAA sertifikatais. Didžiausią sėkmę grupė pasiekė su penktuoju albumu „Americana“ (1998 m.), kurio trys singlai − „Pretty Fly (For a White Guy)“, „Why Don't You Get a Job?“ ir „The Kids Aren't Alright“ − tapo pagrindiniais radijo stočių ir MTV hitais, o pats albumas buvo parduotas daugiau nei penki milijonai kopijų JAV. Visame pasaulyje jie pardavė daugiau nei 40 milijonų įrašų, kas juos pavertė viena perkamiausių roko grupių istorijoje.

The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy)

https://www.youtube.com/watch?v=QtTR-_Klcq8

Grupę sudaro pagrindinis vokalistas ir gitaristas Dexteris Hollandas, pagrindinis gitaristas Noodles, bosistas Toddas Morse, būgnininkas Brandonas Pertzbornąs ir multiinstrumentalistas Jonas Nimoy.

The Offspring koncertas Kaune kitų metų spalio 4 d., kurį pristato didžiausias renginių organizatorius Baltijos šalyse ,,Live Nation Lietuva‘‘, suteiks unikalią progą gerbėjams išvysti juos gyvai ir pasinerti į energingą roką, kuris įkvėpė ištisas kartas.

Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
The Offspring: Supercharged Worldwide in '25 Š 2025-10-04 20:00 Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Renginys The Offspring: Supercharged Worldwide in '25
Data / Laikas Š 2025-10-04 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Svarbi informacija

2024.10.15 10:00 Išankstinė prekyba atlikėjo fanų klubui
2024.10.16 10:00 Išankstinė prekyba Live Nation klubo nariams
2024.10.18 10:00 vieša prekyba

Durys atidaromos: ~18:30
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Salės planas gali plėstis/keistis.

AUDI bei Ramirent PREMIUM klubo bilietus gali įsigyti visi norintys (klubo narystės turėti nereikia). Su klubo bilietu naudokitės atskiru įėjimu į areną, atskira nemokama rūbine bei tik klubo svečiams skirtos lounge zonos ir baro paslaugomis. Apie AUDI klubą daugiau informacijos ČIA. / Apie Ramirent PREMIUM klubą daugiau informacija ČIA.


Neįgaliesiems turintiems judėjimo negalią: į nuolaidos laukelį įveskite kodą "neįgaliesiems" ir turėsite galimybę pasirinkti bilietus 106-107 ir 112-113 sektorių 18 eilėje už mažiausią neakcijinę kainą (kontrolės metu pateikti neįgaliojo pažymėjimą).
Lydintiems neįgaliuosius su judėjimo negalia: Neįgalaus asmens su judėjimo negalią lydintysis taip pat perka bilietą neįgaliųjų vietose. SVARBU, jog su vienu neįgaliuoju bus įleistas tik vienas lydintysis. Neįgalusis vietoje privalo pateikti neįgaliojo pažymėjimą.

„Žalgirio“ arenos AUDI klubo nariams
Nauji klubo nariai bilietus perka nuo spalio 15 d. iki 29 d. Neparduoti klubo bilietai spalio 30 d. patenka į viešą prekybą.


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Lietuva
Organizatorius
Live Nation Lietuva, UAB
Live Nation Lietuva, UAB
Ramybės g. 4-70 Vilnius
+37068280473 / press@livenation.lt
Įmonės kodas: 302694149
PVM kodas LT100006550317
Renginys The Offspring: Supercharged Worldwide in '25
Data / Laikas Š 2025-10-04 20:00
Renginio vieta Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Trentemøller 2024 Trentemøller 2024 Menų fabrikas LOFTAS, Vilnius
Pirkti bilietą Daddy Was A Milkman Daddy Was A Milkman Klaipėdos dramos teatras, Klaipėda
Pirkti bilietą JOVANI Show PopuliarusPopuliarusJOVANI Show Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Pirkti bilietą Mokinukės (Panevėžys) Mokinukės (Panevėžys) Kalnapilio arena, Panevėžys
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti