logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

OlyBet Sports Bar CS2 Baltics

Š 2024-11-09 12:00
Kablys + Kultūra, Vilnius
Ilgai lauktas OlyBet Sports Bar Counter-Strike 2 Baltics turnyras grįžta. Šiais metais jis iš Rygos keliasi į Vilnių, tad bus dar lengviau pasiekiamas Lietuvos Counter-Strike2 žaidimo fanams!
 
Lapkričio 9 dieną 4 stipriausios komandos iš trijų Baltijos šalių – Latvijos, Estijos ir Lietuvos – pademonstruos savo e. sporto sugebėjimus ir varžysis dėl 2024-ųjų Baltijos šalių čempionų titulo.
 
Finalininkų komandos kovos dėl vieno didžiausių prizinių fondų regione – 5000 eurų. Turnyro čempionai namo parsiveš 2500 eurų, antrąją vietą užėmusi komanda laimės 1500 eurų, o dviems trečiąją vietą pasidalinusioms komandoms atiteks po 500 eurų piniginiai prizai.
 
Be kvapą gniaužiančių stipriausiųjų kovų, žiūrovai turės galimybę įsitraukti į momentinį 2vs2 Counter-Strike 2 turnyrą, dalyvauti įvairiose smagiose veiklose ir žaidimuose bei, žinoma, laimėti vertingų prizų.
 
Visos dienos pramogoms alkis netrukdys, nes „OlyBet Sporto Baro“ maisto stotelėje visą dieną galėsite užsisakyti gardžių amerikietiškos virtuvės patiekalų bei gėrimų. O desertui kviesime pasimėgauti nenuspėjamais CS2 mačais tarp populiarių Lietuvos ir Latvijos broadcaster’ių bei influencerių.
 
Renginiui pasibaigus pramogos nesibaigs – visi renginio svečiai kviečiami į OlyBet Sports Bar Counter-Strike 2 Baltics afterparty! Nemokamas autobusas visus norinčius veš iš renginio vietos į „OlyBet Sporto Barą“ (Konstitucijos pr. 20, Vilnius), kur galėsite susitikti su dienos herojais – pamėgstais žaidėjais, pabendrauti su CS2 bendruomenės Lietuvoje puoselėtojais ir aptarti įsimintiniausias kovas su taure „OlyBoost“.
 
DATA: 2024 m. lapkričio 9 d
LAIKAS: 12:00 – 22:00
VIETA: Kablys + Kultūra (Kauno g. 5, Vilnius, Lietuva)
 
PAPILDOMI KOMENTARAI:
Tiek renginio dalyviai, tiek jo svečiai turi būti 18-os metų ar vyresni.
Renginys bus fotografuojamas ir / ar filmuojamas. Dalyvaudami sutinkate būti fotografuojami ir filmuojami.
 
Negali dalyvauti renginyje gyvai? Prisijunk prie renginio transliacijos!
Tiesiogines transliacijas, taisykles ir dar daugiau informacijos rasite čia: https://playitevents.com/
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
OlyBet Sports Bar CS2 Baltics Š 2024-11-09 12:00 Kablys + Kultūra, Vilnius 9.00
Renginys OlyBet Sports Bar CS2 Baltics
Data / Laikas Š 2024-11-09 12:00
Renginio vieta Kablys + Kultūra, Vilnius
Kaina 9.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 12:00
Renginio trukmė: 10:00
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: N-18
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kablys + Kultūra
Kauno g. 5 Vilnius Lietuva
Organizatorius
Livezone, MB
Baltijos g. 36-25, Kaunas
simonas@livezone.lt; +370 643 18 116
Įmonės kodas: 306021488
PVM kodas LT100015444618
Renginys OlyBet Sports Bar CS2 Baltics
Data / Laikas Š 2024-11-09 12:00
Renginio vieta Kablys + Kultūra, Vilnius
Kaina 9.00
Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Scanorama pristato: Vertikalus kinas (I programa) Scanorama pristato: Vertikalus kinas (I programa) Kablys + Kultūra, Vilnius
Pirkti bilietą Scanorama pristato: Vertikalus kinas (II programa) Scanorama pristato: Vertikalus kinas (II programa) Kablys + Kultūra, Vilnius
Pirkti bilietą SHWR | Follow The Light | Albumo pristatymo koncertas SHWR | Follow The Light | Albumo pristatymo koncertas Kablys + Kultūra, Vilnius
Pirkti bilietą Efterklang - Vilnius Efterklang - Vilnius Kablys + Kultūra, Vilnius
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti