logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Elektrėnai

T 2024-09-18 18:00
Elektrėnų kultūros centras, Elektrėnai
PREMJERA
TEATRO KOMEDIJA
 
Į DARBĄ  KAIP Į ŠVENTĘ
 
Pagal Isabelle Grolier pjesę ,,Laimingi darbe“
 
Režisierius – Ričardas Vitkaitis
Vaidina: Aušra Štukytė arba Vitalija Mockevičiūtė, Neringa Varnelytė, Andrius Bialobžeskis arba Ramūnas Šimukauskas, Julius Žalakevičius.
 
Gražaus pirmadienio darbe, ar tai įmanoma? Juk dauguma pirmadienio rytą jau pradeda laukti penktadienio vakaro, nes darbas tai ne pramoga, o pinigų uždirbimo vieta. Ar galėtų būti kitaip? Šį kartą AKTORIŲ teatras Jums pristato labai darbingą, bet tuo pačiu ir atpalaiduojančią komediją Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ, pagal prancūzų autorės Isabelle Grolier pjesę ,,Laimingi darbe“.
Spektaklio veiksmas vyksta laikraščio redakcijoje, kurio finansiniai reikalai su kiekvienu mėnesiu vis prastėja, nes atėjus interneto erai, spausdinti laikraščiai tapo nepopuliarūs. Redakcijoje dirbantys trys darbuotojai ne itin mėgsta vienas kitą ir savo pareigas, jie tik ir žiūri kaip kuo greičiau sprukti pro redakcijos duris namo. Laikraščiui vadovaujantis direktorius negali pakęsti darbuotojų požiūrio į darbą, bet visi dantis sukandę dirba toliau, nes neturi kitos išeities. O išeitį netikėtai pasiūlo atsiradęs olandų investuotojas, kuris pažada investuoti į laikraštį su viena keista sąlyga, kad nuo šiol darbuotojai turi būti laimingi darbe ir į darbą eiti, kaip į šventę!
Ar keturi vienas kito nemėgstantys kolegos suras išeitį? Čia ir prasideda tikra sumaištis, juokingos situacijos, linksmi nesusipratimai ir svarbiausia dar daugiau darbo!
Galbūt šis spektaklis žiūrovui duos atsakymą, kurio visas pasaulis ieško šimtmečius kaip būti laimingu darbe? O jei atsakymo nesurasite, tai bent jau išsinešite optimistinį požiūrį į vienų mėgstamą, kitų nemėgstamą darbą ir visų taip siekiamą laimę.
 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta Kaina  
Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Elektrėnai T 2024-09-18 18:00 Elektrėnų kultūros centras, Elektrėnai 25.00 - 26.00
Renginys Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Elektrėnai
Data / Laikas T 2024-09-18 18:00
Renginio vieta Elektrėnų kultūros centras, Elektrėnai
Kaina 25.00 - 26.00
Svarbi informacija

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 30min iki renginio
Renginio trukmė: 1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: N-16
Nuolaidos: netaikomos


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Elektrėnų kultūros centras
Draugystės g. 2/7 Elektrėnai Lietuva
Organizatorius
AKTORIŲ teatras | VšĮ Scenos profesionalai
Kemerio g. 9, Kaunas
scenosprofesionalai@gmail.com / +37062507510
Įmonės kodas: 301814535
Renginys Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Elektrėnai
Data / Laikas T 2024-09-18 18:00
Renginio vieta Elektrėnų kultūros centras, Elektrėnai
Kaina 25.00 - 26.00
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas
Pirkti bilietą Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Alytus Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Alytus Alytaus miesto teatras, Alytus
Pirkti bilietą Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti