logo
Pasirinkite periodą
Paieška žemėlapyje
Meniu

PREMJERA I KAS ČIA?

Š 2024-09-21 15:00
Kauno valstybinis lėlių teatras, Teatro muziejus, Kaunas
KAS ČIA?
Ugdomasis spektaklis vaikams nuo 1 iki 3 metų.
 
Režisierė – Agnė Sunklodaitė
Scenografė – Giedrė
KAS ČIA
Ugdomasis spektaklis žmonėms nuo 1 iki 3 metų
 
Režisierė – Agnė Sunklodaitė
Scenografė – Giedrė Brazytė
Kompozitorius – Deividas Gnedinas
Scenoje žaidžia:
•    Natalija Parasochkina-Vikhtynskaja
•    Konstantin Novopolskij
 
Premjera – 2024-09-01
Trukmė – 25 min. +  žaidimas spektaklio erdvėje (15 min.)

„Kas čia?“ – tai spektaklis, skirtas patiems mažiausiems, apie savęs pažinimą pasaulyje ir pasaulio pažinimą savyje. „Kas čia?“ – tai viena pirmųjų frazių, kurią išmoksta vaikas. Ši frazė tampa mažu raidos ir mokymosi varikliuku, kuri skatina kasdien apie pasaulį sužinoti vis daugiau.

Spektaklis prasideda veiksmu ant žemės, plokštumoje. Pasitelkiant įvairius garsus ir vis iš naujo atrandamus objektus, spektaklio pasaulis mažam žmogučiui po truputį atsiveria ir didėja, kol prasideda itin „rimti“ žaidimai: spektaklio objektai – dėžutės – tampa „gyvais“, netikėtais, tačiau lengvai atpažįstamais personažais, pavyzdžiui, gyvūnais.

„Kurdama spektaklius visuomet galvoju, kaip mažas ar jaunas žmogus mato pasaulį, kaip su juo susipažįsta. Klausimas „Kas čia?“ tampa esminiu spektaklio raktu. Patiems mažiausiems žiūrovams yra svarbu ne tik mokytis, pažinti ir tyrinėti daiktus, itin svarbu ir paskatinti juos interpretuoti objektus – tokiu būdu lavinama mažojo žiūrovo fantazija ir kūrybiškumas. Paprasta dėžutė gali pavirsti saugia vieta pasislėpti, o vėliau tapti šuniuku ar kitu gyvūnu. Teatras yra itin tinkama ir saugi erdvė mažam žmogučiui atrasti galimybę laisvai mokytis interpretuoti,“ – įsitikinusi spektaklio režisierė Agnė Sunklodaitė.

Bilieto reikia ir vaikui, ir suaugusiajam.
Spektaklis vyksta V. ir S. Ratkevičių lėlių muziejaus erdvėje.
Brazytė
Kompozitorius – Deividas Gnedinas
 
Scenoje žaidžia – Natalija Parasochkina-Vikhtynskaja ir Konstantin Novopolskij
Trukmė – 25 min. + 15 min. žaidimas spektaklio erdvėje
Kauno valstybinio lėlių teatro ir „Labaiteatro“ koprodukcija
 
„Kas čia?“ – tai spektaklis skirtas patiems mažiausiems apie savęs pažinimą pasaulyje ir pasaulio pažinimą savyje. „Kas čia?“ – tai viena pirmųjų frazių kurią išmoksta vaikas. Ši frazė tampa mažu raidos ir mokymosi varikliuku, kuri skatina kasdien apie pasaulį sužinoti vis daugiau.
Spektaklis prasideda veiksmu ant žemės, plokštumoje. Pasitelkiant įvairius garsus ir vis iš naujo atrandamus objektus, palaipsniui spektaklio pasaulis mažam žmogučiui vis atsiveria ir didėja iki kol prasideda itin „rimti“ žaidimai: spektaklio objektai – dėžutės tampa „gyvais“, netikėtais, tačiau lengvai atpažįstamais personažais, pavyzdžiui – gyvūnais.
Kaip sako spektaklio režisierė, Agnė Sunklodaitė: „Visuomet kurdama spektaklius, galvoju, kaip mažas ar jaunas žmogus mato pasaulį, kaip su juo susipažįsta. Klausimas „Kas čia?“ tampa esminiu spektaklio raktu. Patiems mažiausiems žiūrovams yra svarbu ne tik mokytis, pažinti ir tyrinėti daiktus, juos itin svarbu ir po truputį pradėti išmokti interpretuoti – tokiu būdu lavinama mažojo žiūrovo fantazija ir kūrybiškumas. Paprasta dėžutė gali pavirsti saugia vieta pasislėpti, o vėliau tapti šuniuku ar kitu gyvūnu. Teatras yra itin tinkama ir saugi erdvė mažam žmogučiui atrasti galimybę laisvai mokytis interpretuoti.“
Bilietai perkami ir vaikui, ir suaugusiam.
 
Rodyti daugiauRodyti mažiau
Renginys Data / Laikas Renginio vieta  
PREMJERA I KAS ČIA? Š 2024-09-21 15:00 Kauno valstybinis lėlių teatras, Teatro muziejus, Kaunas
Renginys PREMJERA I KAS ČIA?
Data / Laikas Š 2024-09-21 15:00
Renginio vieta Kauno valstybinis lėlių teatras, Teatro muziejus, Kaunas
Svarbi informacija
Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: likus 1 valandai iki renginio
Pertraukos: nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Rekomenduojamas amžius: nuo 1 iki 3 metų
Nuolaidos: netaikomos
 


Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Bilietai nekeičiami ir pinigai už juos negrąžinami (įskaitant atvejį, kai neapsilankoma renginyje). Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą atsako organizatorius. Bilietų platintojas veikia tik kaip atsiskleidęs tarpininkas, todėl neatsako už pinigų grąžinimą, nuostolių atlyginimą. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis reikia į renginio organizatorių. Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimus rasite „Vartotojų taisyklėse“ čia.

Renginio vieta
Kauno valstybinis lėlių teatras
Laisvės al. 87A Kaunas Lietuva
Organizatorius
Kauno valstybinis lėlių teatras
Kauno valstybinis lėlių teatras
Laisvės al. 87A Kaunas
teatras@kaunoleles.lt/837221691
Įmonės kodas: 190754645
PVM kodas ND
Renginys PREMJERA I KAS ČIA?
Data / Laikas Š 2024-09-21 15:00
Renginio vieta Kauno valstybinis lėlių teatras, Teatro muziejus, Kaunas
Kitos datos Tas pats organizatorius Ta pati renginio vieta
Pirkti bilietą PREMJERA I SESYTĖ ELENYTĖ IR JONIUKAS AVINIUKAS PopuliarusPopuliarusPREMJERA I SESYTĖ ELENYTĖ IR JONIUKAS AVINIUKAS Kauno valstybinis lėlių teatras, Didžioji salė, Kaunas
Pirkti bilietą BALDIS IR VIVALDIS PopuliarusPopuliarusBALDIS IR VIVALDIS Kauno valstybinis lėlių teatras, Didžioji salė, Kaunas
Pirkti bilietą PASAKŲ NAMAI PopuliarusPopuliarusPASAKŲ NAMAI Kauno valstybinis lėlių teatras, Didžioji salė, Kaunas
Pirkti bilietą KAUNO ŽVĖRIS I KVLT spektaklis vaikams PopuliarusPopuliarusKAUNO ŽVĖRIS I KVLT spektaklis vaikams Kauno valstybinis lėlių teatras, Didžioji salė, Kaunas
Paieška nedavė rezultatų
Loading...
Perkrauti