logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

(ATŠAUKTAS) KO NORI MOTERYS

Чт 19.09.2024 11:00
Kauno Žalgirio arena, SDG Amfiteatras, Kaunas
„Ko nori moterys?” – tai klausimas, kuriame paslėpta galinga tikrojo moteriškumo žinutė. 
 
Šis klausimas gali atrodyti labai paviršutiniškas, tačiau jame slypi kur kas daugiau nei blizgančios suknutės ar tobulas manikiūras.  Moters vidinis pasaulis tarsi margaspalvė skraistė apgaubta paslapties ir grožio. Išreikšti savo vidinę būseną gali tikrai ne kiekviena, tačiau visoms moterims reikia pasisemti įkvėpimo, motyvacijos savo vidiniam pasauliui kurti ir juo dalintis su aplinkiniais.
 
Šis klausimas – tai kvietimas pažinti kiekvienos moters individualumą, išskirtinumą ir suprasti vidinio pasaulio grožį bei meilę. 
 
Kviečiame į išskirtinį renginį, kuriame Jūsų lauks net 7 pranešėjai, kurie dalinsis savo įžvalgomis ir patirtimi! Išrinkome geriausius savo srities specialistus, kurie pasidalins naudinga informacija, motyvuos ir įkvėps. Be to, Jūsų laukia dvi įdomios ir įkvepiančios diskusijos. Nepraleiskite progos išgirsti išskirtinius pranešimus ir dalyvauti aktyviose diskusijose su mūsų kviestiniais svečiais.  
 
Pranešėjai ir jų temos: 
 
1.Viktorija Malanova-Bradauskė - "Sveiki ilgalaikiai santykiai. Įmanoma? 5 žingsniai to link."
Santykių ekspertė savo pranešime pasidalins 5 žingsniais, kurių dėka galite išlaikyti sveikus ir ilgalaikius santykius. Žinoma moteris savo socialiniuose tinkluose aktyviai dalinasi naudingais patarimais, įkvėpdama ne vieną moterį siekti sveikų, ilgų ir laimingų santykių. Todėl tikime, kad šiame pranešime ne viena atras savo sėkmės raktą širdį džiuginančių santykių link.

2.Indrė Sapagovaitė - "Etiketas - tai raktas į sėkmę ir pagarbą!"
Elegancija spinduliuojanti moteris pranešimo metu pasakos apie moteriškos elegancijos ir etiketo indėlį kasdienybėje. Aptars, kaip tobulinti savęs reprezentavimo įpročius, laikyseną, elegantiškų manierų subtilybes, kurias verta taikyti asmeniniame ir profesiniame gyvenimuose. Kiekviena moterišką energiją spinduliuojanti dama žino, kad etiketas - tai raktas į sėkmę ir pagarbą!
 
3.Giedrė Kaltauskė - "Soc. tinklai Tau iššūkis? Giedrė motyvuos Tave nebijoti pagaliau pradėti."
Socialinių tinklų ekspertė padės įveikti baimes ir pradėti naudotis socialiniais tinklais efektyviai. Giedrė motyvuos ir suteiks patarimų, kaip pradėti savo kelią socialiniuose tinkluose, įveikti pradinį nerimą ir tapti aktyvia bei įtakinga jų dalyve. Pranešimas skirtas tiems, kurie nori drąsiai žengti pirmuosius žingsnius ir išnaudoti socialinių tinklų galimybes savo naudai.Ugnė Genienė - "Kokia save norėtum susitikti?"
 
4.Ugnė Genienė - "Kokia save norėtum susitikti?"
Renginio metu Ugnė pakvies susitikti su tikruoju savimi, nes tik taip galime pasiekti vidinę harmoniją ir santarvę su mus supančia aplinka. Ji pabrėš, kad kiekvienas žmogus turi ne tik išorinį atvaizdą, bet ir unikalų vidinį charakterį, kuris kiekvieno veide yra kaip unikali potėpį nutapyta. Ugnė dalinsis praktiniais patarimais, kaip atrasti ir išryškinti savo unikalumą, kad gyvenimas taptų ne tik įdomesnis, bet ir prasmingesnis.
Toks pranešimas tikrai paskatins auditoriją apmąstyti savo asmeninę tapatybę ir ryšius su pasauliu, kai žvelgsime į save ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus perspektyvos.
 
5. Katažyna Bylinską - "Jūs neprivalote visiems patikti!"
Katažyna savo pranešime kalbės apie viešąjį kalbėjimą, baimės įveikimą ir pokyčius. Ji dalinsis savo patirtimi ir žiniomis, kaip svarbu nesiduoti spaudimui patikti kitiems ir kaip svarbu išlikti autentiškam ir tikram savo pristatyme. Ši tema yra skirta tiems, kurie nori tobulėti viešame kalbėjime, įveikti baimes ir pasitikėjimo trūkumą bei drąsiai keistis ir tobulėti savo asmeniniame bei profesiniame gyvenime.
 
6. Diskusija. Svajoji savo hobiį paversti darbu? Tai galbūt tavo didžiausia svajonė, bet kyla klausimas: nuo ko pradėti? Kaip atrasti ryžto ir drąsos šiam žingsniui? Asmeninė finansų mentorė Šarūne Petrošiūte ir teisininke Miglė Riepšienė aptars svarbius klausimus apie verslo pradžią, įskaitant teisių ir finansų svarbą. Bus kalbama apie darbuotojų įdarbinimą, finansinius rezervus, būtinus verslo veiklos pradžioje. Taip pat bus aptariami kiti aktualūs klausimai, kurie tau gali būti svarbūs norint drąsiai žengti link savo verslo įgyvendinimo svajonių.
 
7. Dominyka Sabina - asmeninė stilistė, kuri ne tik stebi bei pritaiko naujausias tendencijas, bet taip pat subtiliai atnaujina garderobą bei atkreipia dėmesį į svarbias detales. Dominyka savo pranešime sudėlios bazinį garderobą, kurį papildant tendencingomis detalėmis galima naudoti ilgus metus.
 
8.Simona Lipnė, Greta Girdžiūtė, Rūta Visocnik – „Nuo naujos pradžios iki tikrojo pašaukimo: kaip atrasti savo kelią“ 
Šios veiklios, aktyvios ir žavingos moterys diskusijos metu aptars, kaip pradėti viską iš naujo ir atrasti savo tikrąjį pašaukimą. Dažnai dirbame mums nemielą darbą ir svajojame išlaisvinti savo potencialą veikloje, kuri mus motyvuoja siekti aukštumų, tačiau susiduriame su baimėmis, kurios mus pristabdo. Diskusijos metu bus pasidalinta patirtimi, kaip nebijoti pradėti veikti, kaip savo mylimą veiklą ar hobį paversti pragyvenimo šaltiniu, bei kaip atrasti drąsos keistis ir pasisemti motyvacijos.
 
9. Oksana Pikul – „Nuo idėjos iki tarptautinės sėkmės: moterų verslumas grožio srityje“  Oksana savo pranešime kalbės apie moterų verslumą grožio srityje: nuo pradinės idėjos iki tarptautinės sėkmės. Ji dalinsis savo įkvepiančia patirtimi ir žiniomis, kaip paversti svajones realybe, atlaikyti iššūkius ir pasiekti sėkmę. Ši tema yra skirta toms, kurios siekia atrasti savo unikalų kelią grožio pasaulyje, ugdyti verslumo įgūdžius ir drąsiai žengti žingsnį į priekį, kuriant savo sėkmės istoriją.
 
10. „Nordclinic“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, medicinos mokslų daktaras Gediminas Samulėnas. Jo tema „Amžius – tik skaičius. Ar įmanoma pristabdyti amžiaus įtaką išvaizdai?“ Pranešimo metu aptarsime moters grožio sampratą ir moteriškumą skirtinguose gyvenimo etapuose. Sužinosite, kaip plastinė chirurgija gali padėti išsaugoti grožį senėjimo procese, išlaikant unikalumą.
 
Kainodara: 
 
Online Bilietas 
  • Puiki galimybė dalyvauti renginyje neišeinant iš namų.
  • Tiesioginė renginio transliacija internetu.
Standartinis Bilietas 
  • Pilna dalyvavimo renginyje patirtis gyvai.
  • Rėmėjų dovanos
  • Pasitikimo gėrimas
VIP Bilietas 
  • Išskirtinė patirtis su papildomomis privilegijomis.
  • Pasitikimo gėrimas
  • VIP sėdimos vietos priekyje, suteikiančios geriausią matomumą.
  • Prieiga prie VIP poilsio zonos su užkandžiais ir gėrimais.
  • Pietūs
  • Speciali renginio dovanų paketo dalis.
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения  
(ATŠAUKTAS) KO NORI MOTERYS Чт 19.09.2024 11:00 Kauno Žalgirio arena, SDG Amfiteatras, Kaunas
Мероприятие (ATŠAUKTAS) KO NORI MOTERYS
Дата / Время Чт 19.09.2024 11:00
Место проведения Kauno Žalgirio arena, SDG Amfiteatras, Kaunas
Полезная информация

Durys atidaromos: ~10:00
Renginio trukmė: ~10:00
Pertraukos: taip, 45 min
Renginio kalba: lietuvių
Įėjimas: „Amfiteatras 2“
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Kauno Žalgirio arena
Nemuno sala, Karaliaus Mindaugo pr. 50 Kaunas Литва
Организатор
Nagų estetikos mokymo centras, MB
Vilniaus g. 97 Šiauliai
info@konorimoterys.lt +37065442885
Рег. №: 304030403
НСО LT100010943311
Мероприятие (ATŠAUKTAS) KO NORI MOTERYS
Дата / Время Чт 19.09.2024 11:00
Место проведения Kauno Žalgirio arena, SDG Amfiteatras, Kaunas
То же место проведения
Купить билет Brit Floyd - Pulse 2024 Tour Brit Floyd - Pulse 2024 Tour Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Купить билет Extreme show PULSE | Kaunas ПопулярноеПопулярноеExtreme show PULSE | Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
-20%
Купить билет Thirty Seconds to Mars - Seasons ПопулярноеПопулярноеThirty Seconds to Mars - Seasons Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Купить билет COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas ПопулярноеПопулярноеCOLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить