logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Naujos formos

Чт 28.11.2024 19:00
Muzikos magijos klubas, Vilnius
Čia susitiks Remio Ščerbausko gatvės fotografijos menas ir originali džiazo dueto "CinAmono" muzika su dainomis inspiruotomis lietuvių poetų lyrikos.

Bendradarbiavimui projekte Naujos Formos CinAmono duetas - vokalistė Laura Budreckytė ir kontrabosininkas Vytis Nivinskas - pasikvietė visas jų naujausio albumo "CinAmono duo" fotografijas kūrusį foto menininką Remį Ščerbauską.

Kūrybinį projektą Naujos Formos sudaro dviejų dalių performansas:

Pirmosios performanso dalies akcentas Cinamono dueto koncertinis pasirodymas dedikuotas lietuvių poetinės kalbos grožiui ir archajiškumui. Šioje dalyje pateikiama originaliai sukurta džiazo muzika duetui su improvizacijomis ir kartu skambančiomis septynių lietuvių poetų eilėmis – nuo klasikinių (J. Meko, V. Mačernio, S. Nėries) iki šiuolaikinių (L. Jakimavičius, V. Kukulas, T. Marcinkevičiūtė, A. Valionis) lietuvių poezijos meistrų. Pasirodymo metu už atlikėjų ekrane su kiekvienu kūriniu lėtai pasikeičia Remio Ščerbausko fotografijos, kurių fone yra pateikiamas vis naujas eilėraštis su greta esančiu poetiniu R. Uzgirio vertimu į anglų kalbą. 

Antrosios performanso dalies dėmesys persikelia į ekraną, kuriame intensyviame tempe rodomos Remio Ščerbausko gatvės fotografijos daugiausiai iš jo paskutinio meninio albumo Teritorija Kaunas / gatvės fotografija

Cinamono dueto muzikantai vizualią foto parodą papildo džiazo improvizacijomis, poezijos posmais ir dialogais vykstančiais tarp visų performanso dalyvių.

Abejuose performanso dalyse yra svarbus interaktyvus menininkų bendravimas su publika, dar labiau žiūrovus įtraukiant į šį tarpdisciplininio meno vyksmą.

Renginio metu bus galima įsigyti CinAmono išleistų vinilo plokštelių ir Remio Ščerbausko foto albumą.


MUZIKA GYVAI – tai įvairių muzikinių žanrų koncertai, rengiami jaukioje kamerinėje aplinkoje. Čia galima puikiai girdėti muziką ir maloniai pabendrauti su atlikėjas bei kitais renginio svečiais.
Muzikos magijos klube vyksta renginiai, skirti pasimėgauti įvairia muzika kaip atliekama gyvai, taip ir atkuriama iš įrašų
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Naujos formos Чт 28.11.2024 19:00 Muzikos magijos klubas, Vilnius 31.20 - 41.20
Мероприятие Naujos formos
Дата / Время Чт 28.11.2024 19:00
Место проведения Muzikos magijos klubas, Vilnius
Цена 31.20 - 41.20
Полезная информация
Durys atidaromos: ~likus 1val. iki renginio pradžios
Renginio trukmė: ~1:10
Pertraukos: ~15min.
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: N-7
Nuolaidos: pirmi bilietai pigiau

Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Muzikos magijos klubas
Šv. Stepono g. 12 Vilnius Литва
Организатор
Muzikos magija, VŠĮ
Šv. Stepono g. 12 Vilnius
info@muzikosmagija.lt +370 648 45755
Рег. №: 300541770
НСО 100016022112
Мероприятие Naujos formos
Дата / Время Чт 28.11.2024 19:00
Место проведения Muzikos magijos klubas, Vilnius
Цена 31.20 - 41.20
Тот же организатор То же место проведения
Купить билет ABONEMENTAS ARČIAU MUZIKOS/MUZIKA IR POEZIJA НовоеНовоеABONEMENTAS ARČIAU MUZIKOS/MUZIKA IR POEZIJA - Muzikos magijos klubas, Vilnius
Купить билет MUZIKOS MAGIJOS ABONEMENTAS НовоеНовоеMUZIKOS MAGIJOS ABONEMENTAS - Muzikos magijos klubas, Vilnius
Купить билет Muzika čia ir dabar Muzika čia ir dabar Muzikos magijos klubas, Vilnius
Купить билет Fortepijono rečitalis Fortepijono rečitalis Muzikos magijos klubas, Vilnius
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить