logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Ovidijus Vyšniauskas ir Vytautas Šiškauskas: Didysis šventinis koncertas

Пн 30.12.2024 19:00
COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Didysis šventinis Lietuvos estrados legendų Ovidijaus Vyšniausko ir Vytauto Šiškausko koncertas Vilniuje!
Gruodžio 30 d. , Compensa koncertų salė
 
Pirmą kartą istorijoje dvi legendos vienoje sostinės scenoje surengs didyjį šventinį koncertą, kuris įvyks jau gruodžio 30 dieną naujametiškai pasidabinusioje Compensa koncertų salėje.
Ovidijus Vyšniauskas - scenos legenda, unikalaus balso savininkas, talentingas kūrėjas, daugybės hitų, kuriuos dainuoja visa Lietuva autorius ir atlikėjas. Jis kartu su gyvo garso grupe meistriškai nuspalvins žinomas ir kiek primirštas dainas naujomis spalvomis, o pats autorius savo įtaigiu ir emocionaliu atlikimu uždegs šviesą gerbėjų širdyse. Koncertų metu Ovidijus, kaip savo dainoje „Išdalinau“ išdalina visą save iki paskutinio lašo, ir žiūrovai tai vertina lankydamiesi koncertuose ir niekada nepaleidžia iš scenos be pakartojimų ir glėbių gėlių. Daugiau nei 40 metų scenai atidavęs Ovidijus Vyšniauskas yra išleidęs dešimtį muzikinių albumų, surengęs daugybę koncertų Lietuvoje ir užsienyje, pelnęs žiūrovų besąlygišką meilę.  
Save vadinantis „savo dainų metraštininku“ Ovidijus įsitikinęs, kad norint, kad gimtų kažkas netikėto, autoriui reikia būti „alkanam“ išgyvenimų. Scenos grandas iš savęs reikalauja daug atsakingesnės kūrybos: „palieku tik tai, kas svarbu, nereikalingų žodžių ar natų neturi būti. Norisi, kad daina būtų gera, tikra ir šilta“.
„Išdalinau“, „Mažyte mano“, „Žvaigždė rūke“, „Saulė leidžias“, „Nidai“, „Mamai“ ir tai vos kelios dainos kurias žino turbūt kiekvienas Lietuviškos muzikos klausytojas. O nuskambėjus dainų pirmiems akordams susirinkusi publika jas pasitinka ovacijomis ir dainos skamba su nuostabiausiu publikos choru.
 
Vytautas Šiškauskas - vienas ryškiausių ir populiariausių Lietuvos estrados atlikėjų, kuriantis muziką savo dainoms. Atlikėjas koncertuoja įvairiuose renginiuose, jo dainos nuolat skamba televizijoje. Vytautas yra žinomas ir vertinamas dėl savo melodingų ir šlageriais tapusių dainų, išskirtinių gyvų pasirodymų ir betarpiško bendravimo
su publika, kuriant jaukią ir šiltą atmosferą koncertų metu.

Muzikinę karjerą jis pradėjo 1990 m. ir nuo tada yra išleidęs daug albumų, kurie sulaukė stulbinančio populiarumo tarp įvairaus amžiaus klausytojų, yra pelnęs daugybę apdovanojimų ir pripažinimą už svarų indėlį į Lietuvos muzikinę kultūrą. „Gerbiu ir vertinu savo klausytojus, kuriu ir dainuoju Jiems” - viename savo interviu yra pasakęs V. Šiškauskas. „Esu nuoširdžiai dėkingas gerbėjams už pilnas sales, jų meilę ir tikras šypsenas".
 
Susitikime jau gruodžio 30d. 19:00 val. Compensa koncertų salėje ir atšvęskime didžiausias metų šventes kartu!
 
 
 
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Ovidijus Vyšniauskas ir Vytautas Šiškauskas: Didysis šventinis koncertas Пн 30.12.2024 19:00 COMPENSA koncertų salė, Vilnius 24.00 - 59.00
Мероприятие Ovidijus Vyšniauskas ir Vytautas Šiškauskas: Didysis šventinis koncertas
Дата / Время Пн 30.12.2024 19:00
Место проведения COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Цена 24.00 - 59.00
Полезная информация

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 18:00
Renginio trukmė: 2:00
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: ne
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Организатор
Baltic Group LT, MB
Baltic Group LT, MB
Santariškių g. 75 34, Vilnius
+370 602 68182/ balticgrouplietuva@gmail.com
Рег. №: 305943659
Мероприятие Ovidijus Vyšniauskas ir Vytautas Šiškauskas: Didysis šventinis koncertas
Дата / Время Пн 30.12.2024 19:00
Место проведения COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Цена 24.00 - 59.00
Тот же организатор То же место проведения
Купить билет COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Vilnius ПопулярноеПопулярноеCOLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Vilnius COMPENSA koncertų salė, Vilnius
Купить билет COLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas ПопулярноеПопулярноеCOLDPLAY by Coldplace 2024 Tour / Kaunas Kauno Žalgirio arena, Kaunas
Купить билет STING in Jazz STING in Jazz Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Купить билет QUEEN in Jazz | Vilnius ПопулярноеПопулярноеQUEEN in Jazz | Vilnius Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить