logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Sakartvelo (Georgia) Karališkasis nacionalinis baletas | Klaipėda

Вс 24.11.2024 18:00
Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda

SAKARTVELO (GEORGIA) KARALIŠKASIS NACIONALINIS BALETAS

Gruzinų baletas – gyvenimo šventė, šimtmečių kultūros atspindys, susipynęs istorija su menu ir tradicijomis, perduodamomis iš kartos į kartą. Gruzinų šokiai teikia neįtikėtiną malonumą tiek žiūrovams, tiek patiems šokėjams. Po tokio reginio niekas nelieka abejingas. Šokėjų judesiai tokie tikslūs ir nepriekaištingi, kad tiesiog verta pamatyti! Tensoriai turi originalią techniką – jie vieninteliai vyrai pasaulyje šoka ant kojų pirštų ir be blokuotų batų pagalbos. Tai neįtikėtinas vyriškos energijos demonstravimas – įspūdingi šuoliai ir sukimai, atliekami tokiu greičiu ir tikslumu, kokį tik galima įsivaizduoti. Atrodo, kad jie skraido danguje. Šokėjai turi savo grakštumą ir žavesį, prilygstamą klasikiniam baletui, kur kiekviena emocija  ir jausmas turi savo tradicinį judesį. Jie švelnūs ir ramūs; jie žengia mažais žingsneliais ir sukuria sklandymo įspūdį. Jie tarsi gulbės sklando per ežerą. Moterų rankos turi judėti lėtai ir švelniai...„Gruzijos ugnis“ – tai visas spektaklis, kurį vienija bendra idėja ir siužetinė linija.„ Man sunku patikėti, kad tas, kuris pamatys tikrus gruziniškus liaudies šokius, nepajus nepamirštamo malonumo. Ir jei pamatysite, kaip koncertuoja Džordžijos karališkasis nacionalinis baletas, jis bus tiesiog tobulas! – sako meno vadovas ir vyriausiasis choreografas Gela Potskhishvili. Šokėjams plojo per 40 milijonų žmonių 80 pasaulio šalių, kurie žiūrovus stebino puikia atlikimo technika, nepakartojamu artistiškumu, drąsa ir nežabota išraiška, būdinga tik gruziniškiems šokiams.

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Sakartvelo (Georgia) Karališkasis nacionalinis baletas | Klaipėda Вс 24.11.2024 18:00 Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda 36.20 - 56.20
Мероприятие Sakartvelo (Georgia) Karališkasis nacionalinis baletas | Klaipėda
Дата / Время Вс 24.11.2024 18:00
Место проведения Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Цена 36.20 - 56.20
Полезная информация

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~likus 30min. iki renginio pradžios
Renginio trukmė: ~2:00
Pertraukos: yra
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 3 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Kultūros centras Žvejų rūmai
Taikos pr. 70 Klaipėda Литва
Организатор
Renginių era, VšĮ
Šilutės pl. 20-17 Klaipėda
muzikosera@yahoo.com / +37068747339
Рег. №: 301843017
Мероприятие Sakartvelo (Georgia) Karališkasis nacionalinis baletas | Klaipėda
Дата / Время Вс 24.11.2024 18:00
Место проведения Kultūros centras Žvejų rūmai, Klaipėda
Цена 36.20 - 56.20
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить