logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

SARAH BRIGHTMAN: DAINOS, SKAMBANČIOS NAUJAI. Saros Braitman dainas atlieka Indrė Anankaitė

Вс 29.12.2024 14:00
Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai

Gruodžio 29 d., sekmadienį, 14 val.
UŽUTRAKIO DVARO SODYBOS RŪMUOSE
 

SARAH BRIGHTMAN: DAINOS, SKAMBANČIOS NAUJAI
Saros Braitman dainas atlieka Indrė Anankaitė

Atlikėjai
INDRĖ ANANKAITĖ, sopranas
TOMAS RAMANČIŪNAS, violončelė
NIJOLĖ BARANAUSKAITĖ, fortepijonas

Programa
Saros Braitman dainos.

Visame pasaulyje puikiai pažįstamos dainininkės Saros Braitman daug pristatinėti nereikia – jos dainų melodijos jau yra tapę legendinėmis. Tai – žymusis miuziklas „Operos Fantomas“, dainos „All I ask of you“, „Think of me“, „Time to say goodbye“, „Caruso“, „Adagio“, „Nella Fantasia“ ir daugelis kitų, kurias vos išgirdę iškart pradedame niūniuoti ir dainuoti kartu. Koncerte skambės patys ryškiausi ir žymiausi Saros Braitman atliekami kūriniai, o skambanti muzika nuskraidins toli, toli… kur viskas magiška ir nepaprasta.

Sara Braitman turi ypatingai platų diapozoną ir aukšto soprano tembrą. Lietuvoje dar niekas neišdrįso perdainuoti visų jos dainų, nes tai nemenkas iššūkis kiekvienam atlikėjui. Tad šis muzikinis projektas – dar niekur negirdėtas ir visiškai naujas, kuriame ne tik išgirsite Indrės Anankaitės lyrinį sopraną, bet ir nuostabių atlikėjų – pianistės Nijolės Baranauskaitės bei violončelininko Tomo Ramančiūno pritarimą. Ypatingas, sodrus ir žemas violončelės skambesys apipins dainas naujomis melodijomis.

Indrė Anankaitė aktyviai dalyvauja muzikinėse veiklose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Dainuoja operos, operetės, baroko, šiuolaikinės muzikos, miuziklo ir POP stiliaus muziką. Yra grupės „Il Senso“ narė, muzikinio projekto „Tribute to Celine Dion“ sumanytoja ir atlikėja. Dalyvauja įvairiuose TV projektuose, yra Lietuvos Nacionalinės Eurovizijos atrankos finalininkė. Atlikėja yra pelniusi ne vieną tarptautinių bei respublikinių konkursų apdovanojimą.

Tomas Ramančiūnas – Lietuvos nacionalinės filharmonijos simfoninio orkestro artistas, violončelių grupės narys. Respublikinių konkursų laureatas. Muzikas dažnai groja įvairiuose klasikinės muzikos projektuose, bet vien tuo neapsiriboja. Jį galima dažnai sutikti ir alternatyvioje scenoje, grojantį su daugeliu kitų neklasikinės muzikos atstovų, tokių kaip Jurga Šeduikytė, Alina Orlova, grupė „Skylė“ ir kt. 

Nijolė Baranauskaitė – aukštai vertinama dainininkų ir instrumentalistų koncertmeisterė, aktyviai koncertuojanti Lietuvos ir užsienio scenose. Taip pat atlikėja rengia solines programas, bei veda meistriškumo kursus pianistams. Ji yra daugelio tarptautinių konkursų laureatė, ne kartą apdovanota diplomais kaip geriausia konkurso koncertmeisterė.

Сайт мероприятия: http://www.ambravox.lt

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
SARAH BRIGHTMAN: DAINOS, SKAMBANČIOS NAUJAI. Saros Braitman dainas atlieka Indrė Anankaitė Вс 29.12.2024 14:00 Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai 15.00 - 30.00
Мероприятие SARAH BRIGHTMAN: DAINOS, SKAMBANČIOS NAUJAI. Saros Braitman dainas atlieka Indrė Anankaitė
Дата / Время Вс 29.12.2024 14:00
Место проведения Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Цена 15.00 - 30.00
Полезная информация

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: ~13:30
Renginio trukmė: ~1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 4 metų amžiaus imtinai (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos:
- 20% studentams, moksleiviams, senjorams ir asmenims su negalia 1 bilietui (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą)
- 4-7 metų vaikams bilieto kaina 15 Eur.


Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Užutrakio dvaro sodybos rūmai
Užtrakio g. 17, Trakai Trakai Литва
Организатор
Ambra Vox, VšĮ
Geležių km., Smėlio g. 40, Vilniaus raj.
ambra@ambravox.lt / +37061231170
Рег. №: 302719606
НСО ND
Мероприятие SARAH BRIGHTMAN: DAINOS, SKAMBANČIOS NAUJAI. Saros Braitman dainas atlieka Indrė Anankaitė
Дата / Время Вс 29.12.2024 14:00
Место проведения Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Цена 15.00 - 30.00
Другие даты Тот же организатор То же место проведения
Купить билет JŪRA MIŠKE JŪRA MIŠKE Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Купить билет MONOMUZIKINIS SPEKTAKLIS MONOMUZIKINIS SPEKTAKLIS Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Купить билет TONO DI VITA TONO DI VITA Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
Купить билет AMŽINAI TAVO, AMŽINAI MANO, AMŽINAI MŪSŲ AMŽINAI TAVO, AMŽINAI MANO, AMŽINAI MŪSŲ Užutrakio dvaro sodybos rūmai, Trakai
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить