logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

VINCENT van AMSTERDAM (akordeonas) / Nyderlandai

Чт 07.11.2024 18:00
Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka, Vilnius
VINCENT van AMSTERDAM (akordeonas) / Nyderlandai
Koncertas nemokamas
11.07 18 val.
 
Vincentas van Amsterdamas atveria naują grožio pasaulį atviram klausytojui. Virtuoziškumas jo atlikime - tarnauja išraiškai.
Aktyvus akordeono propaguotojas tyrinėja žavias šio palyginti jauno instrumento galimybes, atlikdamas sudėtingus klasikinius ir šiuolaikinius kūrinius.
Palaikydamas asmeninius ryšius su kompozitoriais ir atlikdamas užsakymus, Vincentas reguliariai papildo repertuarą naujais kūriniais. Bendradarbiaudamas su orkestrais jis imasi solisto vaidmens, o grodamas kamerinę muziką atranda stebinantį ryšį su žmogaus balsu ir kitais instrumentais.
Kaip tarptautinių vasaros kursų organizatorius Vincentas dalijasi savo meile ir patirtimi su kolegomis mokytojais, konservatorijų studentais ir kitais talentingais akordeono specialybės mokiniais.
Savo garso ir repertuaro įvairiapusiškumą Vincentas ugdė kartu su įvairių sričių mokytojais Nyderlanduose ir užsienyje, taip pat meistriškumo kursuose. Jis buvo daugelio nacionalinių ir tarptautinių konkursų laureatas. Vincentas groja visose didžiausiose Nyderlandų scenose ir klasikinės muzikos festivaliuose. Su koncertinėmis kelionėmis jis lankėsi Prancūzijoje, Italijoje, Austrijoje, Serbijoje, Graikijoje, Grenlandijoje, Indonezijoje, Honkonge, Kinijoje ir kitose šalyse.
Kaip solistas 2019 m. su "Nederlands Kamerorkest" jis atliko pasaulinę Willemo Jetho akordeono koncerto premjerą, taip pat grojo Vaclavo Trojano, Ole Schmidto ir Hugo Hermanno akordeono koncertus. Su Nederlands Kamerorkest, Residentie Orkest ir Bochumer Symphoniker jis atliko Piazzollos Koncertą akordeonui.
Akordeono universalumas ir Vincento chameleoniškos savybės atsiskleidžia ir įvairiuose ansambliuose. Van Amsterdamo duetas (nuo 2004 m.), kuriame smuiku griežia jo sesuo Jeanine, Piazzollos, Vivaldi, Kreislerio, Sarasate kūrinių vertimus kaitalioja su naujai sukurtu dueto repertuaru. Kartu su Quirine Viersen violončele skamba Saint-Saënso, Stravinskio ir Pärto lyrizmas. Mahlerio orkestrinėse dainose akordeonas kvėpuoja kaip "vieno žmogaus orkestras" kartu su mecosoprano Esther Kuiper balsu. Ansamblyje "Astori Amsterdam", pristatančiame argentinietiškus tango, akordeonui tenka įvairūs vaidmenys: tiek fortepijono, tiek bandoneono.
Šiuo metu Vincentas yra išleidęs septynis solinius ir kamerinės muzikos albumus.
Apie Bacho Goldbergo variacijų transkripciją ir atlikimą "Trouw" rašė: "Nuostabiai įvairiaspalvis; kartais kaip vargonai, kartais kaip fortepijonas ar klavesinas. Akordeonas gali dainuoti linijas ir pūsti kaip obojus ar klarnetas, o kartais nerangiai šokti".
Apie albumą "Red, Dark and Blue", kuriame sudėti trijų šimtmečių muzikos akcentai, "Nederlands Dagblad" rašė: "Aukščiausio lygio kompaktinė plokštelė."
 
KONCERTAS NEMOKAMAS !
Organizatorius - Lietuvos akordeonistų asociacija (nuo 1986 m. )
Festivalio meno vadovas - prof. Raimondas Sviackevičius
Festivalį finansuoja - Lietuvos kultūros taryba
Daugiau apie festivalį: www.akordeonofestivalis.lt
IG - www.instagram.com/akordeonofestivalis.lt
 
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения  
VINCENT van AMSTERDAM (akordeonas) / Nyderlandai Чт 07.11.2024 18:00 Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka, Vilnius
Мероприятие VINCENT van AMSTERDAM (akordeonas) / Nyderlandai
Дата / Время Чт 07.11.2024 18:00
Место проведения Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka, Vilnius
Полезная информация
Durys atidaromos: likus 20 min. iki renginio
Renginio trukmė: ~1:15
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių, anglų
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 6 metų imtinai neužimant papildomos sėdimos vietos (bilietų kontrolės metu pateikti amžių įrodantį dokumentą)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos
- 15% studentams, moksleiviams, senjorams, Ukrainos piliečiams ir asmenims su negalia 1 bilietui (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą)
- 50 % Lietuvos akordeonistų asociacijos nariams (kontrolės metu pateikti nuolaidą įrodantį dokumentą)

Norėdami įsigyti 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis vipklientai@bilietai.lt

Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka
2 aukštas, Trakų g. 10 Vilnius Литва
Организатор
LIETUVOS AKORDEONISTŲ ASOCIACIJA
LIETUVOS AKORDEONISTŲ ASOCIACIJA
Vilniaus g. 39 Vilnius
+37061531296/ info@akordeonofestivalis.lt
Рег. №: 191972351
Мероприятие VINCENT van AMSTERDAM (akordeonas) / Nyderlandai
Дата / Время Чт 07.11.2024 18:00
Место проведения Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka, Vilnius
Другие даты Тот же организатор
Купить билет ''Gyvenimas dar prieš akis'' Renaud GARCIA-FONS,David VENITUCCI, Stephan CARACCI НовоеНовое''Gyvenimas dar prieš akis'' Renaud GARCIA-FONS,David VENITUCCI, Stephan CARACCI Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Купить билет Rokeriškas armonikos siautulys - Lars Karlsson Band НовоеНовоеRokeriškas armonikos siautulys - Lars Karlsson Band Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilnius
Бесплатно Akordeonistės Sini Ström (Suomija) solo koncertas ''Ant išnykimo ribos?'' БесплатноБесплатноAkordeonistės Sini Ström (Suomija) solo koncertas ''Ant išnykimo ribos?'' Lietuvos muzikos ir teatro akademija, Vilnius
Бесплатно Koncertas ''ATSPINDŽIAI'' Agnė Dūkštaitė-Malukienė (akordeonas) Ignas Daniulis (klarnetas) БесплатноБесплатноKoncertas ''ATSPINDŽIAI'' Agnė Dūkštaitė-Malukienė (akordeonas) Ignas Daniulis (klarnetas) Energetikos ir technikos muziejus, Vilnius
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить