logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas

Пт 18.10.2024 18:00
Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas
PREMJERA
TEATRO KOMEDIJA
 
Į DARBĄ  KAIP Į ŠVENTĘ
 
Pagal Isabelle Grolier pjesę ,,Laimingi darbe“
 
Režisierius – Ričardas Vitkaitis
Vaidina: Aušra Štukytė arba Vitalija Mockevičiūtė, Neringa Varnelytė, Andrius Bialobžeskis arba Ramūnas Šimukauskas, Julius Žalakevičius.
 
Gražaus pirmadienio darbe, ar tai įmanoma? Juk dauguma pirmadienio rytą jau pradeda laukti penktadienio vakaro, nes darbas tai ne pramoga, o pinigų uždirbimo vieta. Ar galėtų būti kitaip? Šį kartą AKTORIŲ teatras Jums pristato labai darbingą, bet tuo pačiu ir atpalaiduojančią komediją Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ, pagal prancūzų autorės Isabelle Grolier pjesę ,,Laimingi darbe“.
Spektaklio veiksmas vyksta laikraščio redakcijoje, kurio finansiniai reikalai su kiekvienu mėnesiu vis prastėja, nes atėjus interneto erai, spausdinti laikraščiai tapo nepopuliarūs. Redakcijoje dirbantys trys darbuotojai ne itin mėgsta vienas kitą ir savo pareigas, jie tik ir žiūri kaip kuo greičiau sprukti pro redakcijos duris namo. Laikraščiui vadovaujantis direktorius negali pakęsti darbuotojų požiūrio į darbą, bet visi dantis sukandę dirba toliau, nes neturi kitos išeities. O išeitį netikėtai pasiūlo atsiradęs olandų investuotojas, kuris pažada investuoti į laikraštį su viena keista sąlyga, kad nuo šiol darbuotojai turi būti laimingi darbe ir į darbą eiti, kaip į šventę!
Ar keturi vienas kito nemėgstantys kolegos suras išeitį? Čia ir prasideda tikra sumaištis, juokingos situacijos, linksmi nesusipratimai ir svarbiausia dar daugiau darbo!
Galbūt šis spektaklis žiūrovui duos atsakymą, kurio visas pasaulis ieško šimtmečius kaip būti laimingu darbe? O jei atsakymo nesurasite, tai bent jau išsinešite optimistinį požiūrį į vienų mėgstamą, kitų nemėgstamą darbą ir visų taip siekiamą laimę.
 
Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas Пт 18.10.2024 18:00 Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas 27.00 - 30.00
Мероприятие Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas
Дата / Время Пт 18.10.2024 18:00
Место проведения Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas
Цена 27.00 - 30.00
Полезная информация

Perkant 10 ir daugiau bilietų galite kreiptis: vipklientai@bilietai.lt

Durys atidaromos: 30min iki renginio
Renginio trukmė: 1:30
Pertraukos: nėra
Renginio kalba: lietuvių
Vaikai įleidžiami nemokamai: neįleidžiami
Amžiaus cenzas: N-16
Nuolaidos: netaikomos

Организатор мероприятия берет на себя ответственность за мероприятие и его качество. Билеты не подлежат обмену и возврату (в том числе в случае непосещения). В случае отмены или переноса мероприятия организатор несет ответственность за принятие решения о возврате билетов и возмещении расходов и несет ответственность за возмещение и ущерб. Распространитель билетов действует только как независимый агент и не несет ответственности за возврат или ущерб. Возврат билетов должен быть запрошен у организатора мероприятия. Для получения дополнительной информации о возврате билетов, пожалуйста, ознакомьтесь с "Потребительской политикой" здесь.
 
 
Место проведения
Организатор
AKTORIŲ teatras | VšĮ Scenos profesionalai
Kemerio g. 9, Kaunas
scenosprofesionalai@gmail.com / +37062507510
Рег. №: 301814535
Мероприятие Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas
Дата / Время Пт 18.10.2024 18:00
Место проведения Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas
Цена 27.00 - 30.00
Другие даты Тот же организатор То же место проведения
Купить билет Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Elektrėnai Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Elektrėnai Elektrėnų kultūros centras, Elektrėnai
Купить билет Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Kaunas Kauno kultūros centro Girstučio padalinys, Kaunas
Купить билет Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Alytus Premjera Į DARBĄ KAIP Į ŠVENTĘ | Alytus Alytaus miesto teatras, Alytus
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить